Maj 25, 2012, 11:37:59 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Brzmieć jak Slash... -> http://gunsnroses.com.pl/forum/index.php/topic,8011.0.html

Strony: 1 ... 7 8 [9] Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Slash po Guns n' Roses (Przeczytany 15776 razy)
Greg
Knockin On Heavens Door

Muzyka łagodzi obyczaje :)

Ť Odpowiedz #120 : Maj 25, 2010, 06:10:23 ť
0

Jeśli podoba mi się tylko  siedem utworów z albumu,a reszta jest do kitu to raczej ''niespójny''to tak delikatnie jest stwierdzone Wink

lamihha
Knockin On Heavens Door

Ť Odpowiedz #121 : Maj 25, 2010, 07:25:55 ť
0

i tak nieźle.. arturowi nie podoba się żaden  Tongue

ale ważne jest to, że to wszystko to subiektywne opinie (nie oczekujmy innych, to normalne w muzyce)
dla jednego summer rock, dla drugiego wieczorne spisywanie tabulatur z guitar pro i nagrywanie od rana tego co wpadło w ucho, dla innych duży szacunek dla jeszcze innych obojętność

Slashowa
Paradise City

` welcome to the fuckin' jungle ..

Ť Odpowiedz #122 : Sierpień 09, 2010, 02:28:08 ť
0

Jak dla mnie Slash jest tak samo dobry w GnR jak i w VR . Dla dobrego gitarzysty nie ma znaczenia czy gra w zespole mniej czy bardziej znanym i rozchwytywanym czy mniej. I według mnie Slash nie rozwinął się w VT, bo on zawsze taki był. On po prostu kocha to co robi i cieszy się każdą chwilą grania. Oby tak dalej Smiley

What the fuck?

sroka1994
Welcome to the jungle
*

Ť Odpowiedz #123 : Styczeń 30, 2011, 03:04:04 ť
0

Zgodzę sięze Slashową. Slash zawsze był taki sam tylko otoczenie się zmieniło. No, może VR to nie to samo co Gn'R, ale Slash jest ten sam. Smiley

Sex, drugs n' Rock N' Roll!

rock76
Nowicjusz
*

Ť Odpowiedz #124 : Luty 12, 2011, 02:24:50 ť
0

Jedno jest pewne.Slash jest znakomitym gitarzysta i do tego chyba nie ma zadnych zastrzezen.GNR byl jego macierzystym zespolem.mial przy sobie Axla,Izziego.a czy rozwinal skrzydla w VR?on chyba jeszcze ich do konca nie rozwinal.czekam na wielki powrot calej zalogi a do tego nie mam zadnych watpliwosci,ze sie to sie stanie i to w nie dlugim czasie.i wtedy zobaczymy na co go stac.

Strony: 1 ... 7 8 [9] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top