Maj 25, 2012, 11:26:58 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Płyta z coverami Scotta Weilanda -> http://gunsnroses.com.pl/forum/index.php?topic=9189.0

Strony: 1 2 3 [4] Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowa płyta i nasze oczekiwania (Przeczytany 9769 razy)
Mary Jane
Right Next Door To Hell

ból największą rozkoszą

Ť Odpowiedz #45 : Lipiec 29, 2007, 06:38:38 ť
0

Głos Scott'a nie zagłusza nic, doskonale słychać partie basu i genialne, odmienne ścieżki Slasha i Dave'a. Wink Chyba masz problem z uszami. Cheesy

W dzień, gdy najsilniejsza światła moc
Ma miłość się ukrywa, bo jest sową
Nigdy się nie dowiesz jak wielki to ptak
Bo w twym sercu gniazdo wije wróbel

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

" sonic reducer "

Ť Odpowiedz #46 : Lipiec 29, 2007, 07:27:17 ť
0

Cóż,jedni stali w kolejce za uszami,inni za czymś innym Tongue Myślę po prostu,że Slash jest na tyle dobrym gitarzystą,że można by mu dać się wykazać,ale skoro on sam tego nie chce,to raczej nie zamierzam go,ani nikogo innego <Tongue> uszczęśliwiać na siłę Wink Niech ma Wink Ludzie się zmieniają. Może za kilka lat będę tym zachwycony np Wink Nie wykluczam  Tongue

Canis_Luna's  toxic twin brother !

"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby wściekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "

" Bo Rybnik chciał  "  Slither

http://polakpotrafi.pl/projekt/flaga-na-koncert !!!

Zqyx: Za kogo Ty mnie masz?Sad Myszowata: Za pozbawionego wszelkich uczuć brutala!

Lubię to Tongue

święty
Paradise City

"...came in this world alone..."

Ť Odpowiedz #47 : Lipiec 30, 2007, 01:08:55 ť
0

no w sumie to nie jest takie złe.. da się słuchać Tongue mi np bardzo podoba się Just Sixteen, pewnie mogłobyć gorzej... myśle jednak że kiedy wybierali wokaliste do VR to wsszystkie wątpliwości rozwiązywali przy pomocy Jacka Daniel'sa - no i mamy Weilanda...

A wrzućmy se wszyscy na lusss... Wink

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

" sonic reducer "

Ť Odpowiedz #48 : Lipiec 30, 2007, 10:07:52 ť
0

A jaki to ma związek z tematem,panie kolego ? Smiley Temat Scotta był wałkowany z miliard razy tutaj Wink Wybrali,bo chcieli wybrać i tyle Wink Czego oczekujesz od kolejnego albumu?

"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby wściekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "

Zqyx: Za kogo Ty mnie masz?Sad Myszowata: Za pozbawionego wszelkich uczuć brutala!

Lubię to Tongue

święty
Paradise City

"...came in this world alone..."

Ť Odpowiedz #49 : Lipiec 30, 2007, 03:05:01 ť
0

ma taki zwiazek ze przez tego Jacka Danielsa nie można spodziewać się czegoś lepszego (od L) ze wzgledu na...  Tongue wiec nie oczekuje nic lepszego Tongue

A wrzućmy se wszyscy na lusss... Wink

test
Nowicjusz
*

Ť Odpowiedz #50 : Lipiec 31, 2007, 12:25:22 ť
0

test
 testowy warn
 Test
 Test.M.
 test Ssss.

Slasher_McKagan
Knockin On Heavens Door

Ť Odpowiedz #51 : Sierpień 04, 2007, 04:32:21 ť
0

ja, psze państwa, po nowej płycie oczekuję, że będzie nowy wokalista, który umie śpiewać, np. Mick Jagger lub James Hetfield, że Slash zacznie grać takie superanckie rzeczy, jak w Don't Cry, lub November Rain i że będzie dawał czadu, jak np. w czaderskim You Could Be Mine, a nie to co teraz gra, jakieś be granie, i ten wokalista, który śpiewa, jakby nie umiał, i w ogóle cheesy

well I jumped into the river too many times to make it home

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

" sonic reducer "

Ť Odpowiedz #52 : Sierpień 25, 2007, 05:10:59 ť
0

A na poważnie ? Wink Solówek Slasha nie uświadczymy,hm...no to nie wiem,czego można oczekiwać. Niby zmiany będą,ale chyba nie w tym kierunku,w którym chciałbym. Ale może kiedyś? Chyba mimo wszystko Contraband do mnie bardziej przemawiało. Oczekiwania? W tej chwili,po wywiadzie ze Slashem,nie oczekuję juz niczego od kolejnej płyty. 
Ť Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2007, 05:13:05 wysłane przez Zqyx ť Zapisane

Lubię to Tongue

Slasher_McKagan
Knockin On Heavens Door

Ť Odpowiedz #53 : Sierpień 30, 2007, 06:05:07 ť
0

zqyx, Ty, stary punkol, nie lubisz tego wykopu w muzie VR? dziwak z Ciebie Cheesy

well I jumped into the river too many times to make it home

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

" sonic reducer "

Ť Odpowiedz #54 : Sierpień 30, 2007, 07:52:09 ť
0

Bo tam nie ma punka Tongue Owszem jest kilka fajnych kawałków,ale jak dla mnie to za mało. To,że lubię punka i pare innych gatunków muzyki nie znaczy,że do mnie trafia to,co gra VR. Owszem w pewnym stopniu trafia,część kawałków lubię,ale część jest nieznośna Wink

A kopa bym sobie życzył od nich,bo np. Bodies wyszło im świetnie. Na nowej płycie VR niech grają z kopem,bez ballad Tongue Niech grają z kopem,żeby poszło mi w pięty. Niech grają i spiewają,tak,jak lubię,bo na razie wychodzi im to w mniejszym stopniu niż  bym chciał. Potencjał mają,ale się marnują. Eh,gdybym tak został ich producentem  cheesy cheesy

Lubię to Tongue

Daktyll
Right Next Door To Hell

Ť Odpowiedz #55 : Wrzesień 01, 2007, 03:25:20 ť
0

Ballady muszą być jak to na rockowej płycie:) Nie można że tak powiem non stop napie***lać:P Wink

mslazek
Knockin On Heavens Door

Ť Odpowiedz #56 : Czerwiec 18, 2008, 07:02:09 ť
0

Pewnie większość to od dawna wiedziała, ale skoro ja się przypadkiem dowiedziałem, to dzielę się tą informacją z tymi, co jeszcze może nie wiedzą, że Can't get it out of my head jest Coverem ELO.

Tutaj wykonanie oryginalne
<a href="http://www.youtube.com/v/zPlD8mrVHeg&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/zPlD8mrVHeg&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0</a>

Aha, ewentualnie sorki, jeśli to już gdzieś było poruszane na tym forum.  Wink

Strony: 1 2 3 [4] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top