Maj 25, 2012, 11:24:04 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zachęcam do lektury bloga Zqyxa poświęconego działalności solowej członków Guns N' Roses: http://solo.gunsnroses.com.pl/

Strony: [1] 2 3 ... 11 Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowa płyta VR - lipiec 2007 (Przeczytany 19502 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Boski_Krzychu
SG-1
Zasłużeni
Atittude

Al kocholik

Ť : Grudzień 13, 2006, 12:20:39 ť
0

Scott udzielil wywiadu i zdradzil niektóre tytuły nowych kawałków:

"Wasted Heart", "Pills, Demons, Etc.," "Just 16," "Get Out the Door," and "Queen for a Day".

Powiedział jeszcze między innymi:

"I haven't been this excited about a rock record since 1993, when I went into the studio to record [STP's] Purple," which was recorded in just 10 days, with producer Brendan O'Brien " o nagrywaniu Libertad...

""It's not a collection of singles (...)"  ph3r

http://www.mtv.com/news/articles/1547746/2...211/index.jhtml  cały wywiad powinien niedługo pojawić się na stronie.
Ť Ostatnia zmiana: Maj 08, 2007, 04:36:01 wysłane przez Witek ť Zapisane

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

" sonic reducer "

Ť Odpowiedz #1 : Grudzień 20, 2006, 12:20:59 ť
0

Slash poinformował na swoim forum,że nowa płyta Velvet Revolver ,jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem,ukaże się w maju 2007.
Życzył także wszystkim Wesołych Świąt.

Canis_Luna's  toxic twin brother !

"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby wściekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "

" Bo Rybnik chciał  "  Slither

http://polakpotrafi.pl/projekt/flaga-na-koncert !!!

Zqyx: Za kogo Ty mnie masz?Sad Myszowata: Za pozbawionego wszelkich uczuć brutala!

Lubię to Tongue

Witek
Administrator
One In A Million

Ť Odpowiedz #2 : Grudzień 20, 2006, 12:27:25 ť
0

""It's not a collection of singles (...)"
Hmm cos podobnego chyba kiedys mówił o nowych płytach ktoś z Bon Jovi... Cheesy Oby efekty były odmienne od tego co zrobili panowie z BJ na nowych płytach Wink

A tak odchodzac od tego to mam nadzieję, że nic się nie zmieni i będziemy mieli ciekawy rok 2007 jeśli chodzi o muzykę

http://www.komentujnieobrazaj.pl/

Witold tylko i wyłącznie Kasiowy :-)

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

" sonic reducer "

Ť Odpowiedz #3 : Grudzień 20, 2006, 12:30:32 ť
0

W sumie jak na razie poinformowano o   trzech płytach: Gilbiego<ma datę wydania>, Gunsów i VR,więc brzmi obiecująco. Gdyby swoje dołożył Izzy,a pozostali wydali albumy zgodnie z planem to 2007 zapowiada się naprawdę niesamowicie Smiley
Ciekaw jestem tej nowej płyty VR,zespół zna się bardziej,wiedzą,jakie mają możliwości i mają sprecyzowaną wizję. Co z tego będzie? Przekonamy się soon Cheesy
Ť Ostatnia zmiana: Grudzień 20, 2006, 12:39:03 wysłane przez zqyx ť Zapisane

"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby wściekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "

Zqyx: Za kogo Ty mnie masz?Sad Myszowata: Za pozbawionego wszelkich uczuć brutala!

Lubię to Tongue

szary
Gość

Ť Odpowiedz #4 : Grudzień 20, 2006, 12:42:13 ť
0

ja mam cichą nadzieje ze nowa płyta bedzie lepsza od "Contraband", chociarz z tym to różnie, na ogół pierwsze CD są najlepsze, ale nie zawsze, całe szczeście

Śpiochu
Paradise City

Ť Odpowiedz #5 : Grudzień 20, 2006, 01:01:20 ť
0

Cheesy liczyłem w sumie że trochę szybciej się to wszystko potoczy... ale to były moje przeliczenia nie oparte na niczym poprawnym politycznie... Contraband też był nagrywany w listopadzie, grudniu 2003 i wydany w czerwcu 2004. Miejmy nadzieje że tym razem to pół roku to będzie maks. Oczekujmy więc koncertów w maju lub kwietniu nawet... Smiley

...don't you forget to put roses on my grave...

Witek
Administrator
One In A Million

Ť Odpowiedz #6 : Grudzień 20, 2006, 01:56:02 ť
0

liczyłem w sumie że trochę szybciej się to wszystko potoczy...
To nie w świecie GN'R i VR... Tu można liczyc na opóźnienia Wink Bo w sumie VR ostatnio też 'wydawało' płytę co rok... No ale co się odwlecze...

Co do koncertów to mam nadzieję, że będą jak najszybciej i zagrają w końcu coś nowego...  

http://www.komentujnieobrazaj.pl/

Witold tylko i wyłącznie Kasiowy :-)

Hubik
Zasłużeni
Street of dreams

Edomaniak

Ť Odpowiedz #7 : Grudzień 20, 2006, 05:26:24 ť
0

To nie w świecie GN'R i VR... Tu można liczyc na opóźnienia Wink Bo w sumie VR ostatnio też 'wydawało' płytę co rok... No ale co się odwlecze...

Co do koncertów to mam nadzieję, że będą jak najszybciej i zagrają w końcu coś nowego...
Myślę, że nie tylko w światach tych zespołów zdarzają się opóźnienia (choć np. u Gunsów to chyba znak rozpoznawczy  Wink ).
Co do koncertów to powinni coś już zaczynać grać z nowej płyty. Chociażby to miałby być jeden - dwa utwory. Może niedługo tak właśnie zaczną robić.  

freakczu
Paradise City

Nie jestem alkoholikiem! :P

Ť Odpowiedz #8 : Grudzień 20, 2006, 10:40:39 ť
0

Ja czytałam że nowa płyta VR będzie łagodniejsza od poprzedniej czyli zbliżamy się jeszcze bardziej do popu? Mam nadzieje że źle to zinterpretowałam Cheesy

Magister bibendi czyli nauczyciel picia
Magister bibendi Cheesy

RocketQueen
Emerytowani moderatorzy
Better

'Take me down to the Paradise City...take me home'

Ť Odpowiedz #9 : Grudzień 20, 2006, 11:51:11 ť
0

hm ja slyszałam, że będzie bardziej przemyślana, nie tak spontaniczna jak Contraband - więc myślę, że nowa płytka będzie lepsza - ale przekonamy się za pół roku Grin

nowy nr gg : 12071320

Boski_Krzychu
SG-1
Zasłużeni
Atittude

Al kocholik

Ť Odpowiedz #10 : Grudzień 21, 2006, 12:43:20 ť
0

Ja czytałam że nowa płyta VR będzie łagodniejsza od poprzedniej czyli zbliżamy się jeszcze bardziej do popu?

Jakieś źródło? A czemu zbliżamy się jeszcze bardziej.. ? Czy Contraband był albumem popowym ?  Cheesy oj chyba nie Smiley

A jeżeli płyta faktycznie będzie łagodniejsza nie jest to w żadnej mierze zarzut. W każdym bądz razie jestem nastawiony jak najbardziej optymistycznie..  Smiley

Edit:

Nowa notka od pana Kushnera Smiley
http://www.davekushner.com/news.php
Ť Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2006, 01:02:15 wysłane przez Boski_Krzychu ť Zapisane

freakczu
Paradise City

Nie jestem alkoholikiem! :P

Ť Odpowiedz #11 : Grudzień 21, 2006, 01:12:13 ť
0

Ja bardzo lubię VR ale hmm składnia się on ku popowi jak dla mnie. Riff są dobre ale gubią się przy wokalu nie są aż agresywne i chwytające za ucho. Solówki Slasha są fajne i melodyjnę ale lepsze w SLASH's Snakepit czy w Gn'R. No i tu dla mnie gubi się rock i zachacza o pop Smiley Źródła teraz nie mogę znaleźć ale jak znajdę to dam linka Smiley

Magister bibendi czyli nauczyciel picia
Magister bibendi Cheesy

Śpiochu
Paradise City

Ť Odpowiedz #12 : Grudzień 21, 2006, 02:08:31 ť
0

VR - pop Cheesy:D:D:D:D

właśnie umarłem ze śmiechu Cheesy

już bardziej nowe GNR jest popowe...  Cheesy  Cheesy  Cheesy  Cheesy  Cheesy  

...don't you forget to put roses on my grave...

smakol
Gość

Ť Odpowiedz #13 : Grudzień 21, 2006, 09:28:31 ť
0

zgodze sie z mikey'em ! VR to taki brudny hard rock ze az za serducho chwyta ! Nowe gnr jest duzo bardziej popowe (sam catcher in ...) -chociaz kawalki grane na koncertach tez nie powiecie mi ze slither jest bardziej popowy niz nawet irs czy better !

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

" sonic reducer "

Ť Odpowiedz #14 : Grudzień 21, 2006, 09:35:33 ť
0

Ja czytałam że nowa płyta VR będzie łagodniejsza od poprzedniej czyli zbliżamy się jeszcze bardziej do popu? Mam nadzieje że źle to zinterpretowałam Cheesy
Początkowo miała być bardziej "taneczna" i generalnie miał to być album koncepcyjny.

Ale potem chyba odeszli od tych pomysłów,na pewno jeśli chodzi o drugi,a z tego,co piszą to również o pierwszy,bo przecież skoro producent się zmienił to i wizja płyty również. Zresztą dość ciekawie ideę albumu koncepcyjnego skomentował Matt  Tongue
Kto pamięta może przybliżyć cytat,bo ja kojarzę tylko ogólny sens,a nie chcę tego "spalić". Tak,czy inaczej nie zgadzam się,że VR gra pop.

Lubię to Tongue

Strony: [1] 2 3 ... 11 Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top