|
Witek
|
 |
« : Kwiecień 03, 2005, 09:13:46 » |
0
|
Jako, ze czasem w roznych tematach pojawialo sie co nieco o koncertach GN\'R wiec macie tu temat o tym  Macie jakies swoje ulubioneż Coma w Chicago byla swietna, z reszta tak samo jak caly koncert, i Don\'t Cry z Shannonem Hoonem gdzie Axl spiewa \"and please remember that I always lied...\"  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Solid Shake
Go¶ć
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 03, 2005, 09:56:52 » |
0
|
paryż,pod wieloma wzgedami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duff_wife
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 03, 2005, 01:51:36 » |
0
|
Paryż i Tokio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RocketQueen
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 03, 2005, 03:01:58 » |
0
|
tokio ogladalam chyba z 10 razy:) fajne jest naglosnienie i w ogole dobrze nakrecone.. Gunsi mogli wiec pokazac na zywoco potrafia
|
|
|
|
|
|
nowy nr gg : 12071320
|
|
|
|
Looy
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 03, 2005, 04:44:14 » |
0
|
ja bym do tego wszystkeigo dołożyl jescze tribute to freddy mercury. koncert mimo ze krotki, ale bardzo dobry
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duff_wife
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 03, 2005, 06:01:40 » |
0
|
Koncert Tokio mam swój a Paryż na VHS znajomej i oba ogl±dałam swego czasu non stop....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witek
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 03, 2005, 06:19:24 » |
0
|
Kurde, nie mam Paryza :oops: i cos nie moge go sciagnac  jak bede mial to powiem co o tym mysle ale Tokio jest calkiem fajne ale juz w audio Chicago wypada duzo lepiej moim zdaniem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duff_wife
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 03, 2005, 06:29:24 » |
0
|
Koncert z Paryża to mistrzostwo ¶wiata... Szczególnie w \" Don\'t Cry \" i \" Patience\"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kszaq
Nowicjusz
Wiadomo¶ci: 37
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 04, 2005, 07:49:03 » |
0
|
t o k i obardzo fajny koncercik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deha21
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 09, 2005, 06:04:22 » |
0
|
Witam wszystkich to mój pierwszy post na tym forum  I mam pytanie, możecie mi powiedziea sk±d ¶ciagn±a cały konert Tokyo (np. z DC, ale podaa dokładnie jaki hub  )
|
|
|
|
|
|
Gibson Les Paul mniam...
|
|
|
|
Witek
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 09, 2005, 06:06:28 » |
0
|
hub.newgnr.comtam sie powinno cos znalezc, rowniez witam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Solid Shake
Go¶ć
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 09, 2005, 06:24:11 » |
0
|
Witam wszystkich to mój pierwszy post na tym forum  I mam pytanie, możecie mi powiedziea sk±d ¶ciagn±a cały konert Tokyo (np. z DC, ale podaa dokładnie jaki hub  ) ty jeste¶ z gitara.plż:>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maly Kastuch
Nowicjusz
Wiadomo¶ci: 14
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 16, 2005, 10:02:12 » |
0
|
Ja ogladalem cale tokio i musze powiedziec ze naglosnienie, realizacja transmisji swietna bo oglada sie bardzo przyjemnie. Natomiast tgo wszystkiego nie potrafil wykorzystac Axl spiewal co najmniej srednio ale Don\'t Cry wymiata. Z Paryza mam tylko pierwsza czesc i musze powiedziec ze Axl jest tam wybijajaca sie postacia spiewa swietnie natomiast jedyna jakie zastrzezenia jakie mam to realizacja koncert mam fatalna jakosc. Bardzo podoba mi sie koncert z ritz 1988 mimo lipnego obrazu caly zespól wymiata z tamtego koncertu podobaja mi sie wszystkie piosenki no...moze troche knockin\' zagrane bez zycia ale tz mi sie podobalo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RocketQueen
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 16, 2005, 03:16:14 » |
0
|
mowisz, ze w Tokio Axl spiewal srednio.. hmm wg mnei neizle spiewal.. zwlaszcza ze latal po scenie i w ciagu prawie łh mogl sie troche zmeczyc :)z calego koncertu najbardziej podoba mi sie \"So Fine\", \'You Could Be Mine\", \"Estranged\" i cover \"Wild Horses\" za wspaniała gitarke
|
|
|
|
|
|
nowy nr gg : 12071320
|
|
|
|
Roxy
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 16, 2005, 03:49:52 » |
0
|
Asiu Ty chyba jeste¶ moj± bratni± dusz±  , bo mi sie podoba dokładnie to samo, jeszcze dorzuciłabym Patience. A tak ogólnie koncert jest super, przecież w tym czasie Axl miewał problemy z głosem, a tutaj wypadł naprawde ¶wietnie może to przez t± sympatie do Japonczyków. Pierwsza cze¶a tego koncertu to dla mnie rewelacja, w drugiej już dało o sobie znaa zmeczenie, ale i tak jest o.k
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|