Maj 25, 2012, 05:12:30 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: NighTrainLista Zaprasza: www.apps.facebook.com/nightrainlista
Czat: www.gunsnroses.com.pl/czat.php
Blog o projektach solowych: www.solo.gunsnroses.com.pl

Ankieta
Pytanie: Jaki bilet kupujesz na koncert w Rybniku ? (Głosowanie się kończy: Lipiec 10, 2012, 10:40:46 )
99 zł - płyta - 11 (5.9%)
199 zł - płyta - 19 (10.2%)
250 zł - Golden Circle (płyta) - 137 (73.7%)
270 zł - trybuny - 8 (4.3%)
690 zł - VIP - 2 (1.1%)
nie idę na koncert - 9 (4.8%)
Głosów w sumie: 186

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 25 Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Jaki bilet kupujesz na koncert w Rybniku ? (Przeczytany 14207 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witek
Administrator
One In A Million

Ť Odpowiedz #30 : Luty 07, 2012, 01:21:32 ť
0

W piątek powinna być, takie mamy podejrzenia Smiley

http://www.komentujnieobrazaj.pl/

Witold tylko i wyłącznie Kasiowy :-)

kate
Welcome to the jungle
*

Ť Odpowiedz #31 : Luty 07, 2012, 02:48:52 ť
0

Ktoś orientuje się jak wygląda sprawa z widokiem na trybunach?
wygląda (ze zdjęć z koncertu BA) na kiepski trochę, gorszy niż w Pradze gdzie momentami wydawało mi się że ich można złapać :-)
bo sektor boczny prawie dotykał sceny
do sceny będzie jakoś min. 15-20metrów, tak jakoś dalej niż w O2 arenie mimo, że stadion mieści maks. tylko ok. 10tyś.

no i, myślicie że istnieje opcja, że te spod sceny zostaną wyprzedane w kilka godzin?
to zależy ile miejsc planują sprzedawać w strefach - szkoda, że na stałe nie ma takiej mapki żeby wcześniej podglądnąć
sama ma dylemat GC (gdzie mnie zdeptają podduszą i muszę mieć baaardzo wys. obcasy coby coś wzrokiem dosięgnąć) czy trybuna Huh?

gloomy
Better

Ť Odpowiedz #32 : Luty 07, 2012, 06:37:26 ť
0

http://lp3.polskieradio.pl/utwor/artykul10818,3699_AUTYSTYCZNY.aspx

"A wcale że nie, bo miłość to nie uzależnienie, więc niezależności nie tracę.
No i miłość to wolność, więc wolności nie tracę, a wręcz zyskuję!" - Knife

pompon
Zasłużeni
Atittude

Ť Odpowiedz #33 : Luty 07, 2012, 06:46:48 ť
0

sam narysowałeś?  Tongue ładna i faktycznie taka jaką większość sobie wyobrażała
VIPy mogłyby być wyjątkowo za sceną z możliwością oglądania koncertu u boku Axla

Connor
Paradise City

Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Hanoi Rocks!

Ť Odpowiedz #34 : Luty 07, 2012, 08:49:09 ť
0

Właśnie ja sie zastanawiam nad biletami VIPowskimi ale z tego co widze to chyba lepiej pod scenę Cheesy
Trzeba to jeszcze skonsultować bo nie pojade sam ale wydaje mi się , że ta druga opcja jest lepsza.

"In a world that he did not create, but he will go through it as if it was his own making, half man, half beast, I'm not sure what it is, but whatever it is, it's weird and it's pissed off and it calls itself Slash."

Ten "Nightrain" też jest smaczny Smiley

Kitek
Nowicjusz
*

Ť Odpowiedz #35 : Luty 07, 2012, 10:22:14 ť
0

Ja biorę 2xGC ! dla mnie i dla siostry Wink! oj ostro będzie! ale wyobraźcie sobie, że dzisiaj pytałem w jednym z Epmik'ów w Lublinie i nic im nie wiadomo o tym, że mają mieć jakiekolwiek bilety o.0 w przecież sprzedaż rusza w piątek!!! jutro lecę do innego Empik'a po pracy! zostały mi jeszcze dwa w Lublinie! mam nadzieję, że gdzieś będą mieli bo w piątek od razu lecę po bilety!!! jak dobrze, że w ten piątek jest wypłata Cheesy

Oizdob
Paradise City

Ť Odpowiedz #36 : Luty 08, 2012, 05:52:03 ť
0

Ja wczoraj dzwoniłem też do dwóch Empików i nic nie wiedzą. Ale powiedzieli, że jeśli planowana sprzedaż jest na 10 lutego to tak prawdopodobnie będzie bo rzadko kiedy są opóźnienia.
Ť Ostatnia zmiana: Luty 08, 2012, 07:01:43 wysłane przez Oizdob ť Zapisane

PaulinaLG
Welcome to the jungle
*

Ť Odpowiedz #37 : Luty 08, 2012, 09:00:32 ť
0

Ja też chyba dzisiaj zadzwonie do Empików w mojej oklicy i się popytam bo wolę uniknąc sytuacji w której w piątek pójdę kupić bilet, a biletów u nich jeszcze nie będzie. Delikatnie mówiąc bym się zdenerwowała, wolę się upewnić.

SOSNA!
Atittude

Ť Odpowiedz #38 : Luty 08, 2012, 10:00:09 ť
0

Te bilety im pocztą nie przychodzą. Pojawiają się w wspólnym systemie sprzedaży to zaznaczają, kasują i drukują. Także spokojnie, nikt Wam nie wykupi.

PaulinaLG
Welcome to the jungle
*

Ť Odpowiedz #39 : Luty 08, 2012, 10:29:44 ť
0

Ostatnio ktoś mi mówił, że chciał kupić bilet na koncert w Empiku i oni akurat mieli jakieś opóźnienie natomiast w innych miejscach już były dlatego wolę się upewnić.

pompon
Zasłużeni
Atittude

Ť Odpowiedz #40 : Luty 08, 2012, 10:50:08 ť
+1

trochę nie rozumiem Was- większość z Was pisząc na forum ma chyba możliwość
zakupu biletów przez internet? Jeżeli nie macie konta internetowego, to na pewno ktoś z Waszej rodziny, znajomych posiada.
Polecam oczywiście formę spaceru, ale poświęcanie temu caaałej dyskusji uważam za mało przydatne
(proszę w tym momencie się nie obrażać, to jest tylko moja opinia)

Oizdob
Paradise City

Ť Odpowiedz #41 : Luty 08, 2012, 10:56:30 ť
0

Wiesz, ja też tak myślałem, że sobie zamówię przez internet ale z drugiej strony jakoś pewniej będę się czuł jak podejdę do jakiegoś punktu i będę miał bilet w ręce Wink

Kitek
Nowicjusz
*

Ť Odpowiedz #42 : Luty 08, 2012, 06:33:03 ť
0

Wiesz, ja też tak myślałem, że sobie zamówię przez internet ale z drugiej strony jakoś pewniej będę się czuł jak podejdę do jakiegoś punktu i będę miał bilet w ręce Wink
I o to również mi chodzi! Wiem, wiem... XXI wiek i kupno biletu przez internet jest czymś normalnym ale jednak również wolę wziąć go fizycznie do rąk od sprzedawcy  Smiley I teraz tak... byłem w następnym Empiku... gostek powiedział, że nie ma co latać bo jak mają być to będą (tym bardziej, że są podawani jako jedni z oficjalnych sprzedawców) i prawdopodobnie dopiero w piątek rano będą mieli bo nie raz zdarza się, że otrzymują na ostatnią chwilę... także spokojna głowa  Smiley lecimy do Empik'ów w piątek wszyscy i będą na pewno  Smiley

Gnatek
Paradise City

Ť Odpowiedz #43 : Luty 08, 2012, 06:39:45 ť
0

byłem w następnym Empiku... gostek powiedział, że nie ma co latać bo jak mają być to będą (tym bardziej, że są podawani jako jedni z oficjalnych sprzedawców) i prawdopodobnie dopiero w piątek rano będą mieli bo nie raz zdarza się, że otrzymują na ostatnią chwilę...

A powiedz mi teraz tak - po co Ty poszedłeś do empiku dzisiaj skoro jest oficjalna informacja, że bilety trafiają do sprzedaży dopiero w piątek Cheesy ?

Kitek
Nowicjusz
*

Ť Odpowiedz #44 : Luty 08, 2012, 06:50:35 ť
0

byłem w następnym Empiku... gostek powiedział, że nie ma co latać bo jak mają być to będą (tym bardziej, że są podawani jako jedni z oficjalnych sprzedawców) i prawdopodobnie dopiero w piątek rano będą mieli bo nie raz zdarza się, że otrzymują na ostatnią chwilę...

A powiedz mi teraz tak - po co Ty poszedłeś do empiku dzisiaj skoro jest oficjalna informacja, że bilety trafiają do sprzedaży dopiero w piątek Cheesy ?

Bo za wszelką cenę chciałem sobie za'book'ować  Tongue  boję się, że ich nie zdobędę! ... nie ważne, nie offtop'ujmy, kupię w piątek  Smiley
i jeszcze mam dziwne przeczucia, że w niektórych empik'ach może nie być w piątek tylko ciul wie kiedy... różne rzeczy się dzieją w tych sklepach...
Ť Ostatnia zmiana: Luty 08, 2012, 06:52:49 wysłane przez Kitek ť Zapisane

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 25 Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top