Maj 25, 2012, 04:38:06 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podaj±c nazwę użytkownika, hasło i długo¶ć sesji
Aktualno¶ci: W razie problemów z rejestracj± konta użytkownika, logowaniem lub problemów z funkcjonowaniem forum, prosimy o kontakt pod adresem:

nightrainstation["maupa"]gmail.com

Strony: 1 ... 6 7 [8] Do dołu
  Drukuj  
Autor W±tek: SNAKEPIT??!!??!! (Przeczytany 17046 razy)
0 użytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
DrDrei
Scraped

Wiadomo¶ci: 8531

one more step to go

« Odpowiedz #105 : Wrzesień 28, 2009, 03:52:42 »
0

nigdy wczesniej tego nie slyszalem ale dla mnie to Breed jest nudne jak flaki z olejem

natomiast wspominane juz Something About Your Love jest zajebiste + o jednej piosence jeszcze zapomniales
What Kind Of Life - nie wiem jak mozna bylo tak zajebistego kawalka nie wrzucic na podstawowa wersje plyty
no ale Slash jest znany z tego ze najlepsze piosenki jego zespolow nie trafiaja do wszystkich odbiorcow, tylko
do jakis Japoncow tudziez Itunesowcow (patrz Messages)

<a href="http://www.youtube.com/v/uuIzTr87Qc8&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/uuIzTr87Qc8&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/Ij_dd1DAZ2A&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Ij_dd1DAZ2A&amp;ap=%2526fmt%3D18&amp;rel=0</a>

GUNS AND ROSES

la banda mas peligrosa del planeta

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

smakol
Go¶ć

« Odpowiedz #106 : Wrzesień 28, 2009, 06:01:33 »
0

nigdy wczesniej tego nie slyszalem ale dla mnie to Breed jest nudne jak flaki z olejem

natomiast wspominane juz Something About Your Love jest zajebiste + o jednej piosence jeszcze zapomniales
What Kind Of Life - nie wiem jak mozna bylo tak zajebistego kawalka nie wrzucic na podstawowa wersje plyty
no ale Slash jest znany z tego ze najlepsze piosenki jego zespolow nie trafiaja do wszystkich odbiorcow, tylko
do jakis Japoncow tudziez Itunesowcow (patrz Messages)

jak dla mnie to demo wymiata za to What Kind Of Life nie slyszalem i z tego co widze nic nie strcilem Tongue Sorka ale kiepscizna dopracowali by Bleed i bylo by Mega ! No ale i iatk dobrze że naczelnemu krytykowi slasha podoba sie cokolwiek Tongue

Grzon
Atittude

Wiadomo¶ci: 2043

Like A Hurricane

« Odpowiedz #107 : Grudzień 07, 2009, 04:07:10 »
0

wie kto¶ czemu drugi Snakepit nie grał na koncertach piosenek z It's Five...? Tylko Beggars? Tak mnie to nurtuje Wink

"It's nothing as it seems, the little that I need, it's home..."

http://www.photoblog.pl/grzonolandia

owsik
magister guns n'roses
Garden Of Eden

Wiadomo¶ci: 4060

« Odpowiedz #108 : Styczeń 17, 2010, 11:32:11 »
0

Nie wiem czemu. a na pewno nie grali tych kawałków?? a tu dam ciekawostke, wiecie, że po nagraniu prze ac/dc albumu "stiff upper lip" Slashsnakepit grali przed nimi kilka koncertó jako support??

AC/DC, 17.03.2009 YEAH !!!
MOTORHEAD, 4.07.2009 YEAH !!!
AEROSMITH, 1.07.2010 YEAH !!!
ELTON JOHN, 7.07.2012 ...

Connor
Paradise City

Wiadomo¶ci: 535

Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Hanoi Rocks!

« Odpowiedz #109 : Marzec 12, 2010, 05:50:33 »
0

Ostatnio miałem okazje przesłuchać Ain't Life Grand.
Muszę przyznać , że na tle poprzedniej płyty wypada bardzo dobrze.
Od razu kiedy zacz±łem jej słuchać to przypadła mi do gustu.To się po prostu nazywa rock w bardzo dobrym wydaniu.
Szkoda , że Slash dalej nie pod±żał w tym kierunku np. następna płyta pod szyldem Snakepit  Smiley
Jeżeli kto¶ jeszcze nie miał okazji usłyszeć utworów z Ain't Life Grand to gor±co polecam  Wink
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2010, 05:52:41 wysłane przez Connor » Zapisane

"In a world that he did not create, but he will go through it as if it was his own making, half man, half beast, I'm not sure what it is, but whatever it is, it's weird and it's pissed off and it calls itself Slash."

Ten "Nightrain" też jest smaczny Smiley

owsik
magister guns n'roses
Garden Of Eden

Wiadomo¶ci: 4060

« Odpowiedz #110 : Maj 01, 2010, 08:22:21 »
0

Tutaj to lektura obowi±zkowa, więc każdy pewnie słyszał Ain't Life Grand.

AC/DC, 17.03.2009 YEAH !!!
MOTORHEAD, 4.07.2009 YEAH !!!
AEROSMITH, 1.07.2010 YEAH !!!
ELTON JOHN, 7.07.2012 ...

Mr. Hudson
Welcome to the jungle
*

Wiadomo¶ci: 100

GUNS N' ROSES RULES

« Odpowiedz #111 : Sierpień 04, 2010, 01:19:49 »
0

nie wiecie moze skad sciagnac te dodatkowe kawalki Snakepita, ktore wymieniliscie wyzej??

z gory thx.

..:: SAUL 'SLASH' HUDSON TO PRAWDZIWY MAESTRO ::..

Greg
Knockin On Heavens Door

Wiadomo¶ci: 471

Muzyka łagodzi obyczaje :)

« Odpowiedz #112 : Sierpień 28, 2010, 09:51:58 »
0

W tym sklepie internetyowym można spokojnie zamówić dwa albumy Slash's Snakepit
http://www.fan.pl/shopping/lista.php?start=0&wyk=SLASH%27S+SNAKEPIT&og=3&ot=1

Nieuchwytny
Atittude

Wiadomo¶ci: 1485

« Odpowiedz #113 : Listopad 09, 2011, 10:44:16 »
0

trochę odkopuję, bo nie wiem gdzie to znaleĽć. jak wiadomo na pierwszej płycie s± kawałki które slash miał chęć nagrać z axlem: czy s± to wszystkie, które na płycie się znalazły, czy na ich wygl±d mieli wpływ inni muzycy z zespołu*?

*na kilku stronach spotkałem się z okre¶leniem its five oclock somewhere jako solowego albumu slasha, do którego wokale nagrał xxx a resztę yyy, zzz i aaa.

smakol
Go¶ć

« Odpowiedz #114 : Listopad 09, 2011, 11:55:12 »
0

Nie całe kawałki ale raczej ich podstawy, główne motywy zostały napisane dla Gn'R. Z tego co wiem to Beggars & Hangers-On" i "Be the Ball" ale gdzie¶ czytałem też, że "Soma City Ward" (napisane ponoć razem z Izzym) i "What Do You Want to Be". Ne pewno dla Gunsów był też przewidziany riff ze Speed Parade (drugi album Snakepit) - Slash pisze o tym w swojej biografii.

Całego materiału nie napisał Slash bo takie choćby "Monkey Chow"  jest dziełem Gilbyego a sporo dołożył też Matt i Dover. Zreszt± pisać pomagali też Inez, Duff i Izzy...
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2011, 12:04:01 wysłane przez smakol » Zapisane

Nieuchwytny
Atittude

Wiadomo¶ci: 1485

« Odpowiedz #115 : Listopad 10, 2011, 03:04:02 »
0

o monkey chow nawet wikipedia pisze, w autorach widnieje tylko gilby, a be the ball pasowałoby do axla. dzięki za odpowiedĽ  Wink

smakol
Go¶ć

« Odpowiedz #116 : Listopad 10, 2011, 04:30:15 »
0

ja bym chętnie Speed Parade z Axlem na wokalu usłyszał... szkoda, że co¶ z tego się nie ukazało pod szyldem Gn'R

Strony: 1 ... 6 7 [8] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top