Maj 25, 2012, 02:53:10 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podaj±c nazwę użytkownika, hasło i długo¶ć sesji
Aktualno¶ci: Zakk Wylde o Axlu i supportowaniu Gunsów -> http://gunsnroses.com.pl/forum/guns-n39-roses/zakk-wylde-o-axlu-i-supportowaniu-gunsow/

Strony: [1] 2 Do dołu
  Drukuj  
Autor W±tek: Duff Mackagan's LOADED- Oxford 05-11-2011 (Przeczytany 819 razy)
0 użytkowników i 1 Go¶ć przegl±da ten w±tek.
DOMIN
Welcome to the jungle
*

Wiadomo¶ci: 73

« : Listopad 06, 2011, 04:38:27 »
0

Witam serdecznie wszystkich.
 Dzisiaj chcialbym podzielic sie z wami kolejnym czwartym juz spotkaniem z Duff'em. Tym razem wszytko odbylo sie inaczej. Rano wrocilem z pracy i poszedlem spac, wstalem prawie wieczorem i..... biegiem sniadanie, prysznic i szybko polecialem na koncert- dlugo oczekiwany.
 Bylem pod O2 Academy okolo 17, Duff'obus juz stal.

Chwilke trzeba zaczekac

Okolo 18 nie berdzo chcialo mi sie stac i rozgladalem sie gdzie cos zjesc na szybko albo wypic cos cieplego. Pojawil sie Marcin i Chris, wtedy zostawilem ich i poszedlem na kawe. Wchodze do COSTA COFFEE a tam wlasnie stal Duff i zamawial kawe dla siebie, byl sam. Podszedlem wiec a on zapytal czy juz sie kiedys nie spotkalismy, powiedzialem- jasne, w Brukseli. Zaczelismy rozmawiac, usiedlismy a ja zapomnialem o kawie i o innych rzeczach. On caly czas pytal, ja odpowiadalem a mialo byc odwrotnie.
 Wtedy zadzwonil telefon, odebralem. Marcin pytal gdzie jestem bo ludzie juz wchodza a on ma moj bilet. Odpowiedzialem gdzie jestem z kim i co robie. Nie bardzo w to wierzyl ale nie wiecej jak 5 minut byl tam z Chris'em. Duff przywital sie z nimi i zaproponowal wiekszy stolik i kawe dla wszystkich ale podziekowalismy bo kawe kupil Chris. Usiedlismy wygodnie i rozmawialismy ale chyba najmniej o muzyce, opowiedzialem mu kilka faktow z mojego zycia. Zapytal czy czytam jego kolumne w Seattle Weekly bo on to co mu powiedzialem opisze tam. Czekam wiec  Smiley.
Bylo tez bardzo wesolo z Chrisem wymieniali sie kawalami o anglikach i amerykanach a my czasem powiedzielismy cos o polakach.
Wiecie ze Duff zna kilka slow po polsku? Niania jego dzieci to polka, pracuje dla niego od dawna. Zanim to sie zaczelo poprosilismy o podpisanie tego co mielismy i odlozylismy na bok zeby skoncentrowac sie na kawie i rozmowie. Cale nasze spotkanie trwalo okolo 40 minut!!!

Biografia Duff'a z kostka do gitary!!!

Vinyl- Believe in Me

Duff z Chris'em

Kolejno od lewej- Ja, Duff, Marcin!!!

Duff musial juz niestety uciekac ale pona pol godziny spedzone z nim przy kawie bylo dla mnie czyms niesamowitym. Postanowilismy ze zostaniemy a on niech idzie, zeby chwile mogl odetchnac i tak naprawde odpoczac.
Za kilka minut i my tam bylismy ale security powiedzial mi ze nie moge wniesc aparatu bo za duzy, zaczalem negocjowac ale skonczyly mu sie argumenty i postawil sprawe jasno- wchodzisz albo nie!! Mialem blisko zaparkowany samochod ale balem sie zostawic w nim swoje relikwie, co by bylo gdyby go ukradli, nalezy do dosc bardzo znikajacych aut. Tragedia, kto by mi zwrocil ksiazke, plyte i karte ze zdjeciami?  Auto i aparat ubezpieczone to moga zginac.
Zadzwonilem do kolego ktory przyjechal, zawiozl mnie do nastepnego od ktorego pozyczylem maly aparat a relikwie zostawilem u niego, dopiero wtedy czulem sie spokojny.
Koncert o czsie i z wlasna publiczniscia wiec robilo to duza roznice niz przed publicznoscia DOWN. Maly klub, pelny, bez tloku. Bylo ostro energicznie, byly flaki z olejem, akustycznie, znowu ostro, ciezko mi teraz napisac jakie numery byly ale bylo chyba ze wszystkich plyt loaded, bylo ze SI, AFD i UYI. Caly koncert trwal cos ponad godzine moze godz i pol.
Zrobilem kilka fotek tym czyms i to jest cos strasznego, brak mi slow, zdjecia sa juz po wstepnej obrobce, moze cos da sie z nich jeszcze wycisnac a moze ktos moglby to zrobic z was? Ja nie potrafie za wiele w tym temacie.
Oto kilka najlepszych jakosciowo Sad

Mialem naprawde swietny dzien, ciesze sie ze mozna sie tez z kims tym wszystkim podzielic. A jezeli ktos moglby pomoc w sprawie poprawy jakosci zdjec to prosze dac znac. Pozdrawiam serdecznie i do nastepnego razu.
Dominik.

« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2011, 04:52:11 wysłane przez DOMIN » Zapisane

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

Wiadomo¶ci: 21924

" sonic reducer "

« Odpowiedz #1 : Listopad 06, 2011, 10:27:13 »
0

Gratuluję  Smiley ¦wietna sprawa takie spotkanie na kawie z Duffem, no i koncert. Akurat wczoraj przegl±dałem sobie fragmenty koncertów z obecnej trasy i żałowałem, że tak daleko graj±... Ale może kiedy¶ i w Polsce się uda Wink
Widać, że Duff traktuje fanów po ludzku, wypada uczyć się pilnie angielskiego, żeby w razie czego umieć się dogadać Smiley Video z Oxfordu jeszcze nie widziałem. Co Gunsów grali ?Smiley

http://gunsnroses.com.pl/forum/zloty-fanow/zlot-ogolnopolski-2-czerwca-katowice/msg294472/#msg294472 - zapraszam Smiley

Canis_Luna's  toxic twin brother

"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby w¶ciekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "

" Bo Rybnik chciał  "  Slither

http://polakpotrafi.pl/projekt/flaga-na-koncert !!!

Zqyx: Za kogo Ty mnie masz?Sad Myszowata: Za pozbawionego wszelkich uczuć brutala!

Lubię to Tongue

Meximax
Better

Wiadomo¶ci: 3027

Jane's Roses Crue

« Odpowiedz #2 : Listopad 06, 2011, 10:31:40 »
0

O stary, nawet sobie nie wyobrażasz jak Ci zazdroszczę...

Z dniem 18 grudnia 2011 roku, umarło normalne forum NTS.

mafioso
Newsman
One In A Million

Wiadomo¶ci: 6299

« Odpowiedz #3 : Listopad 06, 2011, 10:58:30 »
0

Gratulacje, to musiało być duże przeżycie, chociaż z tego co piszesz to już nie pierwsze spotkanie z Duffem więc i trema jakby mniejsza w tym przypadku.

PS. Ronnie Wood też miał chyba nianię z Polski Cheesy

Moje relacje z koncertów

Ludzie mówi±, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem ...

... i lubię spacery Cheesy

goldie
Welcome to the jungle
*

Wiadomo¶ci: 136

Adler's :D

« Odpowiedz #4 : Listopad 06, 2011, 12:00:43 »
0

goo¶ciu... szczę¶ciarzu skubany  Shocked

My heart is beating in Steven Adler's drums rhythm.

'No chodĽ, chodĽ ze mn± do łóżka
Zrobię to by¶ bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało'

arkadiusss
Knockin On Heavens Door

Wiadomo¶ci: 460

« Odpowiedz #5 : Listopad 06, 2011, 12:08:59 »
0

Stary, ile ja bym dał za krótk± chwilę z Duffem Wink Dzięki za opis, ¶wietnie wiedzieć, że Duff tak sympatycznie traktuje fanów.

Akilis
Right Next Door To Hell

Wiadomo¶ci: 252

I nagle serce zwalnia i nie dzieje się nic

« Odpowiedz #6 : Listopad 06, 2011, 12:11:51 »
0

My¶lę, że w takiej sytuacji zapomniałabym angielskiego w gębie...  Tongue
Masz szczę¶cie... To co przeżyłe¶ już jest Twoje Wink

Nata
Newsman
Atittude

Wiadomo¶ci: 1168

« Odpowiedz #7 : Listopad 06, 2011, 12:53:00 »
0

Stary, ale ja zazdroszcze. Dolaczam do pozostalych. Naprwade niezlego masz farta z tym Duffem.
Ile ja bym dala za taka kawe  Cheesy

Nie spytales sie przypadkiem czegos o supportowanie GNR w Stanach?

Masz piekne wspomnienia  Smiley

http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000884913747

Agness
Knockin On Heavens Door

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #8 : Listopad 06, 2011, 03:39:07 »
0

takiego spotkania,to każdy fan Ci może pozazdro¶cić Wink

Nieuchwytny
Atittude

Wiadomo¶ci: 1484

« Odpowiedz #9 : Listopad 06, 2011, 09:11:07 »
0

nie ma żadnego ekskluzywnego "Duff McKagan, tylko dla NightrainStation" ?  Tongue

po raz kolejny: zazdroszczę  Wink

SOSNA!
Atittude

Wiadomo¶ci: 1135

« Odpowiedz #10 : Listopad 06, 2011, 10:27:04 »
0

Posrałbym się ze szczę¶cia jakbym mógł tak z Duff'em na luzie pogadać Cheesy
Dzięki za relacje:))

DOMIN
Welcome to the jungle
*

Wiadomo¶ci: 73

« Odpowiedz #11 : Listopad 07, 2011, 11:48:31 »
0

Hej, dziekuje bardzo i jest mi milo ze cieszycie sie razem ze mna.
 Powiem tak. Duff wie ze jest w polsce NIGHTRAIN STATION, planowalem wziac jakies pozdrowienia ale obylo sie tak ze zapomnialem z tego wszystkiego.
 Rozmawialismy o muzyce ale bardziej od strony technicznej a takze jak to sie organizuje. Stad wiem ze to dzieki temu wszystkiemu jeszcze nie byl w Polsce
. Rozmowa skoncentrowala sie na zyciu za zelazna kurtyna. Nie mam wprawdzie 100 lat ale czolgi w stanie wojennym pamietam doskonale. Wiec bylo o kartkach, kolejkach "pelnych sklepach" i tego typu rzeczach, paszportach w depozycie itd. Zapytal wiec jaka droga dochodzily do nas wiadomosci, muzyka z za zelaznej kurtyny wiec opowiedzialem co wiedzialem, przez radio wolna europa i prywatnymi drogami, rodzina za granica itd. Zapytal o jakies Polskie zespoly na ewentualnosc supportu w Polsce i zanotowal, podalem mu 2- KSU i Kobranocka, moim zdaniem najlepiej pasuja chociaz pewnie nie wszyscy sie zgodza. Zna Vadera, slyszal o Behemoth, Slash mu opowiedzial o problemach zdrowotnych Nergala. Opowiedzial mi cos o Stevenie ale.... zostawiam to dla siebie, nie bede powodowal plotkowania.

Wracajac do koncertu to bylo sporo z ostatniego albumu, jezeli chodzi o Guns to bylo it's so easy- zagrane z takim wykopem ze brak slow, Attitude to samo, akustycznie You Can't Put Your Arms Around a Memory, Patience. Swietnie zagrane So Fine! Cala reszta ok, ciezko nawet przypomniec sobie po kolei co i jak. Naprawde warto bylo.
 Na kolejne koncerty jak zawsze zapraszam, odbiore z lotniska czy dworca, przenocuje i odwioze ale jak dotad nikt sie nie skusil. Teraz czekam na Bacha a byc moze Steven bedzie juz w lutym w Londynie. Pozdrawiam wszystkich. Dominik.

Nieuchwytny
Atittude

Wiadomo¶ci: 1484

« Odpowiedz #12 : Listopad 08, 2011, 03:52:38 »
0

Opowiedzial mi cos o Stevenie ale.... zostawiam to dla siebie, nie bede powodowal plotkowania.

a więc jednak jest ekskluzywna tre¶ć  Shocked Shocked  cheesy

ehh So Fine, fajnie gdyby zagrał to z Axlem.

krelke
Szara Eminencja / Wodopój...
Administrator
Scraped

Wiadomo¶ci: 7997

!!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!

« Odpowiedz #13 : Listopad 08, 2011, 05:50:38 »
0

Powiem tak. Duff wie ze jest w polsce NIGHTRAIN STATION, planowalem wziac jakies

Dobry PR nie jest zły Wink

Jakby¶ mógł mi tutaj rozwin±ć w±tek techniczno/organizacyjny byłbym wdzięczny lub jak wolisz na PM. Smiley

balazianka
Reckless Life
**

Wiadomo¶ci: 214

my way your way

« Odpowiedz #14 : Listopad 08, 2011, 06:04:55 »
0

ja ja Ci zazdroszczę, co¶ wspaniałego  :radocha: marzenie

Strony: [1] 2 Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top