|
krelke
|
 |
Ť Odpowiedz #15 : Marzec 07, 2010, 07:07:48 ť |
0
|
Każdy ma wybór  ktoś chce Slasha zobaczyć ktoś inny Axla a ktoś ma wszystko gdzieś 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Douger
|
 |
Ť Odpowiedz #16 : Marzec 07, 2010, 07:19:37 ť |
0
|
Ale to jeszcze nie powód, żeby używać wyzwisk.
|
|
|
|
|
|
 War. War never changes.
|
|
|
|
krelke
|
 |
Ť Odpowiedz #17 : Marzec 07, 2010, 07:23:08 ť |
0
|
Nie, ale to świadczy o osobie która tak mówi/pisze. Koniec offtopa już. Ejjj co tak mało osób poparło pomysł? tylko 18?!  ej wpisujcie się  jest zawsze szansa że zajrzy na ten portal i zobaczy ile osób gdzie chce go zobaczyć!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smakol
|
 |
Ť Odpowiedz #18 : Marzec 07, 2010, 07:24:34 ť |
0
|
Ale to jeszcze nie powód, żeby używać wyzwisk.
A co to za wyzwisko - jakbyś napisał że nie chcesz oglądać dziada Slasha to jak dla mnie luz  Dopóki nie jedziesz po nim jak po burej... to nic w tym złego. Btw obaj to już teraz dziady są - postarzeli się 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mslazek
|
 |
Ť Odpowiedz #19 : Marzec 07, 2010, 07:25:53 ť |
0
|
Ja napsałem na Twitterze 2 razy i raz na tej stronie eventful.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krelke
|
 |
Ť Odpowiedz #20 : Marzec 07, 2010, 07:29:55 ť |
0
|
I bardzo dobrze! Co by nie powiedzieć...jego koncert byłby w Polsce wydarzeniem! Werbujcie znajomych, dziewczyny, żony, kochanki Wstyd aby było niespełna 20 chętnych osób na taki koncert...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
frostn
|
 |
Ť Odpowiedz #21 : Marzec 07, 2010, 08:41:06 ť |
0
|
18 osób w Polsce , ale 58 osób jest za tym żeby przyjechał do Warszawy (w tym ja). 
|
|
|
|
|
|
 I used to love her, but I have tequila 
|
|
|
Pacyfik67
Nowicjusz
Knockin' on Heavens Door...

|
 |
Ť Odpowiedz #22 : Marzec 07, 2010, 10:25:24 ť |
0
|
I to ma być zabawne? Wydaje mi się że jesteś nieco przewrażliwiony. A co to za wyzwisko - jakbyś napisał że nie chcesz oglądać dziada Slasha to jak dla mnie luz Tongue Dopóki nie jedziesz po nim jak po burej... to nic w tym złego. Btw obaj to już teraz dziady są - postarzeli się Smiley Właśnie o tym mówię.
|
|
|
|
|
|
Livin' on The Edge...
|
|
|
|
K.O.P
|
 |
Ť Odpowiedz #23 : Marzec 08, 2010, 10:33:54 ť |
0
|
Wstyd, że tak mało osób tu popiera... Ja trzeci raz piszę na Twitter, a raz na tamtym potralu...
|
|
|
|
|
|
"There's no logic here today Do as you got to go your own way I said that's right Time's short your life's your own And in the end We are just DUST N' BONES"
|
|
|
|
Meximax
|
 |
Ť Odpowiedz #24 : Marzec 08, 2010, 02:46:23 ť |
0
|
Ja już jakiś czas temu mu napisałem, więc obowiązek spełniony 
|
|
|
|
|
|
Z dniem 18 grudnia 2011 roku, umarło normalne forum NTS.
|
|
|
|
TheWlo
|
 |
Ť Odpowiedz #25 : Marzec 09, 2010, 02:52:44 ť |
0
|
Na Twitterze już ze dwa razy napisałem, dziś drugi raz. Na MySpace Slash napisał, że w przyszłym tygodniu ogłosi trasę po Europie, to zobaczymy co się wydarzy. Może jestem niedoinformowany, ale jest jakaś petycja odnośnie jego występu w Polsce, którą można podpisać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kangel
|
 |
Ť Odpowiedz #26 : Marzec 09, 2010, 04:58:43 ť |
0
|
oprócz tej drugiej stronki, co jest w newsie, to raczej na nic się nie natknąłem ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorota40
|
 |
Ť Odpowiedz #27 : Kwiecień 02, 2010, 12:45:43 ť |
0
|
Zaproponujcie aby zabrał ze sobą wokalistę z Wolfmother/... taki duet Slash/ Andrew Stockdale...panowie świetnie razem wygladaja na scenie a jeszcze lepiej sie rozumieją. Efekt wspólnego grania, sprawdzony na koncertach- powala!extra! Wiem że Fergie jest gorąca...hehehe ale brak jej charyzmy/mam nadzieję ze Slash to czuje/wie/D40
|
|
|
|
|
|
Skrzydło oderwało się w powietrzu a nie zahaczyło o drzewo. Jest na to świadek z lotniska i nagrana informacja z TV24.>>>> >>Niecałą godzinę po katastrofie w TVN24 wywiadu udzielał naoczny świadek i powiedział, że samolot rozpadł sie w powietrzu (!). I on to widział na własne oczy. Szybko zabrali tego faceta z wizji. Więcej nie powtórzono tego wywiadu. Ten Rosjanin był pracownikiem lotniska. Mówił rzeczowo i fachowo opisywał to co widział. Maszyna kosiła las bokiem a skrzydło urwało się znacznie wcześniej. Samolot koziołkował nie po zetknięciu z ziemią a znacznie wcześniej.
2010-04-16 11:09
|
|
|
Solidus
Gość
|
 |
Ť Odpowiedz #28 : Kwiecień 05, 2010, 09:45:17 ť |
0
|
uf dobrze ze sie podpisalas pod postem bo nie wiedzialem kto pisze!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witek
|
 |
Ť Odpowiedz #29 : Kwiecień 05, 2010, 09:47:19 ť |
0
|
Te, nie czepiaj się ![;]](http://gunsnroses.com.pl/forum/Smileys/ipb/krzywy.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|