Maj 25, 2012, 04:03:45 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Jeśli posiadasz konto e-mail na WWW.WP.PL (Wirtualna Polska) - zalecamy zmianę adresu e-mail na znajdujący się na innym serwerze. Serwery wp.pl nie przepuszczają e-maili z forum, prawdopodobnie spowodowane jest to przez zabezpieczenia antyspamowe portalu Wirtualna Polska.

Strony: 1 ... 10 11 [12] Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Guns N' Roses w Polsce (Rybniku)? - Zbyt wczesna radość fanów?! (Przeczytany 11377 razy)
Canis_Luna
Global Moderator
Atittude

Nice girls don't play rock n' roll ;)

Ť Odpowiedz #165 : Luty 03, 2012, 10:23:26 ť
0

Ja wolę chłodniej do tego podejść, bo jak się okaże, że to jednak nie Gunsi to przynajmniej nie złamie mi to serca. I będę czekać dalej.

Zqyx's toxic twin sister!

"Wszystko mogę przeżyć, jeśli można o tym napisać piosenkę" W. Axl Rose

Kocham zapach bana o poranku!

Rose25
Knockin On Heavens Door

"Just a little patience ..."

Ť Odpowiedz #166 : Luty 03, 2012, 10:43:45 ť
0

Ja wolę chłodniej do tego podejść, bo jak się okaże, że to jednak nie Gunsi to przynajmniej nie złamie mi to serca. I będę czekać dalej.
Dokładnie ... po się jeszcze napale, za bardzo, a potem co ? ;///

"There are two kinds of people in this world – those what like me, and those that can go to hell." - W. Axl Rose

WindOfChange
Right Next Door To Hell

Ť Odpowiedz #167 : Luty 03, 2012, 11:31:10 ť
0

spokojnie, do poniedziałku dużo nie zostało... all we need is just a little patience...  Wink

"The Horsemen are drawing nearer
On the leather steeds they ride
They've come to take your life
On through the dead of night
With the four Horsemen ride
or choose your fate and die!"

Nata
Newsman
Atittude

Ť Odpowiedz #168 : Luty 04, 2012, 12:18:56 ť
0

Napisz teraz Cheesy

wlasnie napisalam Cheesy W Nowym Jorku juz nie spia, wiec moze ja zlapie  Cheesy Cool
Ok, jesli nic nie wyjdzie z moich blagalnych bazgrolow, w co raczej watpie, to czekamy do poniedzialku

http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000884913747

krelke
Szara Eminencja / Wodopój...
Administrator
Scraped

!!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!

Ť Odpowiedz #169 : Luty 04, 2012, 10:24:06 ť
0

Albo pozwą Ciebie o nękanie Tongue

Nieuchwytny
Atittude

Ť Odpowiedz #170 : Luty 04, 2012, 11:49:56 ť
0

Skończy się czekanie  Tongue

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

" sonic reducer "

Ť Odpowiedz #171 : Luty 04, 2012, 12:42:21 ť
0

Poeci  Cheesy Tongue Wink Radość wtedy była zbyt wczesna, ale teraz już chyba możemy się cieszyć, co ? Wink Oprócz tych, co będą narzekać, że za daleko, za drogo i że w Rybniku Wink

Canis_Luna's  toxic twin brother !

"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby wściekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "

" Bo Rybnik chciał  "  Slither

http://polakpotrafi.pl/projekt/flaga-na-koncert !!!

Zqyx: Za kogo Ty mnie masz?Sad Myszowata: Za pozbawionego wszelkich uczuć brutala!

Lubię to Tongue

Reno
Welcome to the jungle
*

I don't have Patience

Ť Odpowiedz #172 : Luty 04, 2012, 01:19:25 ť
0

Zqyx to, że będzie koncert w Rybniku jeszcze nic nie znaczy. Cieszyć się można zawsze jednak nie wiem czy ogłoszenie miejsca ma coś wspólnego z zespołem.

PaulinaLG
Welcome to the jungle
*

Ť Odpowiedz #173 : Luty 04, 2012, 01:51:15 ť
0

Może to, że będzie koncert w Rybniku nie, ale wpis Adama Fudali na facebooku oraz informacja, że będzie to koncert jednego z najbardziej rozpoznawalnych zespołów w historii światowego rocka jak dla mnie oznaczają tylko jedno  Cheesy Smiley

Reno
Welcome to the jungle
*

I don't have Patience

Ť Odpowiedz #174 : Luty 04, 2012, 01:58:47 ť
0

Może to, że będzie koncert w Rybniku nie, ale wpis Adama Fudali na facebooku oraz informacja, że  jak dla mnie oznaczają tylko jedno  Cheesy Smiley

Nie chcę być tym, który wyleje kubeł lodowatej wody na wasze głowy ale zrozumcie, że stwierdzenie:
będzie to koncert jednego z najbardziej rozpoznawalnych zespołów w historii światowego rocka
Może pasować do wielu zespołów. Nie muszą to być Gunsi, choć nie mówię, że chciałbym by tu przyjechali. A jeśli miejsce ma się równać temu, że to będzie właśnie ten zespół to nie pozostaje nic innego tylko mieć nadzieję, że to prawda.

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

" sonic reducer "

Ť Odpowiedz #175 : Luty 09, 2012, 08:44:11 ť
0

Samo miejsce nie jest argumentem. Info o jednym z najbardziej znanych zespołów rockowych w historii światowego rocka też.

Jednak, gdy pojawiają się słowa prezydenta miasta " Poniedziałek, godz. 13. UM Rybnika i wszystko jasne" ,a pod nimi klip Gunsów.

a do tego jeszcze " To info.dla inteligentnych ha!ha!Pozdrawiam."  to już chyba naprawdę wszystko jasne.  Smiley

Oczywiście w poniedziałek o 13 może się okazać, że to nie Gunsi,  "Wszystko to być może! Prawda, jednakże ja to między bajki włożę."  Smiley
Na jakiej podstawie (1 normalny argument) puścił w świat taką informację ?!?- abstrahując od podawania dat i innych pierdół (które faktycznie mogły być nagięte przez dziennikarzy)

Po przesłuchaniu konferencji wiem jedno. Rozmowy toczyły się od września. Jeśli tak, to niewykluczone, że pod koniec roku strony były już praktycznie dogadane, tyle, że mniej więcej w podobnym czasie Axl raczył w łaskawości swojej Wink zmienić menadżera, a co za tym idzie zapewne negocjacje trzeba było prowadzić prawie od nowa. Z wyjątkiem informacji o wrześniowych negocjacjach reszta to moje spekulacje, ale kto wie. Być może prawdziwe.  Smiley
Ogłosić date koncertu zespołu z którym wogóle nawet nie zaczęto na jego temat rozmawiać Cheesy

Chciałeś przypmnieć mi o tym 30 czerwca. Mogę przypomnieć Ci 11 lipca?  Tongue
A ja 11 lipca, ok?  Tongue
Ť Ostatnia zmiana: Luty 09, 2012, 08:51:15 wysłane przez Zqyx ť Zapisane

Canis_Luna's  toxic twin brother !

"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby wściekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "

" Bo Rybnik chciał  "  Slither

http://polakpotrafi.pl/projekt/flaga-na-koncert !!!

Zqyx: Za kogo Ty mnie masz?Sad Myszowata: Za pozbawionego wszelkich uczuć brutala!

Lubię to Tongue

Strony: 1 ... 10 11 [12] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top