Maj 25, 2012, 01:17:52 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podaj±c nazwę użytkownika, hasło i długo¶ć sesji
Aktualno¶ci: NighTrainLista Zaprasza: www.apps.facebook.com/nightrainlista
Czat: www.gunsnroses.com.pl/czat.php
Blog o projektach solowych: www.solo.gunsnroses.com.pl

Strony: [1] 2 3 ... 6 Do dołu
  Drukuj  
Autor W±tek: RUST - RusT'n'RolL !!! (Przeczytany 6119 razy)
0 użytkowników i 1 Go¶ć przegl±da ten w±tek.
krelke
Szara Eminencja / Wodopój...
Administrator
Scraped

Wiadomo¶ci: 7996

!!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!

« : Marzec 21, 2009, 08:05:37 »
0

Zacznę od tego, iż jest to kapela mojego kumpla... głownie z LO  xD Jedna imo, jak nie najlepsza kapela amatorska którą da się na myspace znaleść, koncerty grają WYJ*BANE W KOSMOS - czyt. świetne  !!! Ostatnimi czasy można było ich usłyszeć w Lizard Kingu w Bydgoszczy oraz Poznaniu Smiley a tutaj galeria z tego koncertu Smiley http://www.flickr.com/photos/tomasz_marciniak/sets/72157615371684894/with/3358990587/

Trochę historii z myspace:

Zespól Rust powstal pod koniec 2000 roku po tym jak wokalista Michal 'Wave' Przybylski postanowil opuscic projekt w którym wówczas gral. Przy wspóltworzeniu skladu raczkujacego wówczas zespolu towarzyszy mu do dzisiaj gitarzysta i przyjaciel Szymon 'Simon' Szymkowiak. W poczatkowym stadium zespól nie mial nazwy. Czlonkowie zespolu spotykali sie na próbach opracowujac rózne standardowe covery z gatunku muzyki heavy metal. Podczas jednego ze spotkan po lekkich perturbacjach przyjeto nazwe Rust. Przez dlugie lata zespól ewoluowal. Muzycy nabierali obycia, a przede wszystkim ksztalcili sie i ulepszali swoje umiejetnosci. W tym czasie ewoluowala tez muzyka zespolu, z typowego galopujacego heavy metalu, przeksztalcila sie w solidnie brzmiacy, pelen energii hard rock wzmocniony nowoczesnym brzmieniem poparty bardzo dobrym warsztatem obecnych czlonków zespolu. W 2005 roku po dlugich, prawie rocznych poszukiwaniach gitarzysty do kapeli dolaczyl Piotr 'Trybeo' Trybusz, który w znacznym stopniu wplynal na obecne brzmienie kapeli, przy okazji tworzac zgrany duet z Simonem . W 2006 roku do zespolu dolaczyl Pawel Malinowski genialnie czujacy hard rockowe klimaty basista, a calosci dopelnil odwiecznie bladzacy w kregach Rust perkusista Andrzej 'Endriu' Kownacki. Dzieki tym zmianom powstal sklad przyjaciól, ludzi oddanych muzyce, wierzacych w siebie i w to co robia. W obecnym skladzie Rusci mocno skupili sie na stworzeniu wlasnego materialu i indywidualnego rust'n'rollowego brzmienia, co zaowocowalo nagraniem demo CD w 2007 roku. Rust zagrali kilka duzych i mniejszych koncertów, które za kazdym razem zgromadzily dosc liczna publicznosc. W 2007 roku dostali sie równiez do finalu rock'n'roll festiwal gdzie grali przed Maciejem Malenczukiem i Tsa w Swietochlowicach. W 2008 roku grali w finale RockoGO festiwal, a 27 wrzesnia 2008 roku zdobyli wyróznienie, poparte bardzo pozytywna opinia jury na VII Ogólnopolskim Festiwalu Muzyki Rockowej Zderzak organizowanym w Zgierzu. W czerwcu 2008 roku Rusci weszli do studia, by nagrac swój debiutancki album. Premiera plyty planowana jest na poczatek 2009 roku wraz z trasa promujaca debiutancki album.

http://www.myspace.com/rust_n_roll

Tam znajdziecie ich 3 kawałki z nagrywania demo Wink

Ale mam dla Was coś więcej "świeższego" niż to co na myspace jest Smiley -> Premiks utworu Honesty is bleeding z płyty która ukaże się w tym roku Smiley

http://www.mediafire.com/?mdzg3wbdn55 

Jeśli komuś przypadło do gustu takie granie albo/i ma dobre chęci to prosiłbym na głosowanie na Rust na stronie: http://browar-rock-festival.muzzo.pl/utwory,2         -> wystarczy kliknąć na ikonę z podniesionym palcem do góry Wink !
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2011, 08:20:07 wysłane przez krelke » Zapisane

Axl 0307
Welcome to the jungle
*

Wiadomo¶ci: 141

« Odpowiedz #1 : Marzec 21, 2009, 08:28:18 »
0

Ja mogę napisać tylko jedno. Wku... mnie to, że takie kapele pokroju feel, Virgin itd......................... maj± tak± popularno¶ć. Natomiast Rust graj±ca na wyższym poziomie pod względem każdego instrumentu a także zajebistego głosu jest kapel± amatorsk±. Trzeba tylko mieć nadzieję, ze to już niedługo potrwa:D Jeszcze jedno taki band wygrałby eurowizję beż żadnego problemu. A tak w ogóle to niech jad± chłopaki na zachód tam ich doceni±. I jak co¶ daj znać gdzie będzie można kupić płytę.
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2009, 08:36:03 wysłane przez Axl 0307 » Zapisane

krelke
Administrator
Scraped

« Odpowiedz #2 : Marzec 21, 2009, 09:38:50 »
0

Oko Smiley będę dawał znać o koncertach i płycie Smiley

Na chwilę obecn± wiem o planowanym koncercie w Poznaniu 29 kwietnia - Piwnica 21.

RocketQueen
Emerytowani moderatorzy
Better

Wiadomo¶ci: 2996

'Take me down to the Paradise City...take me home'

« Odpowiedz #3 : Marzec 22, 2009, 04:15:16 »
0

byłam na koncercie w poznańkim Lizardzie i wszystkim polecam :-) Bardzo fajna muzyka, mocny wokal i super gitary Wink
oczywi¶cie zagłosuję ;>

nowy nr gg : 12071320

chevantonGNR
Atittude

Wiadomo¶ci: 1141

« Odpowiedz #4 : Marzec 23, 2009, 07:11:03 »
0

bardzo dobra kapela, czuć moc w ich muzyce, a wokalista czasem przypomina nawet Dickinsona, szkoda tylko że w Polsce nikt nie chce promować takiej muzy

Wojtek
Atittude

Wiadomo¶ci: 1121

« Odpowiedz #5 : Marzec 23, 2009, 07:22:53 »
0

O karamba , jak na amatorsk± kapele to wokal konkrecik - kojarzy mi sie z M.Kiske z Helloweena , szkoda , że jakby nie Krelke to nigdy bym sie nie dowiedział o takim zespole ehh tak sie promuje "młodych zdolnych" w Naszej ukochanej Polsce  Cry .. aha oczywi¶cie głos na plus oddałem
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2009, 07:25:46 wysłane przez Wojtek » Zapisane

KULT    No Rose - No Fun (84 ofkorse)
ADAM FUDALI na Prezydenta RP!!!!

krelke
Administrator
Scraped

« Odpowiedz #6 : Marzec 23, 2009, 08:33:24 »
0

Czasem na piosenkach innych kapel może Wam się przypadkiem nacisn±ć kciuk w dół Wink

Powiem tak - Michu Smiley zawsze był i chyba jest największym fanem Ironów jakiego znam...hehe sam Dickinson go już rozpoznaje po koncertach z tego co jeszcze w LO nawet opowiadał jak wracał z wypraw koncertowych itd Smiley Więc wpływy Ironów na muzykę i wokal nie s± przypadkowe Wink

Kapela ma już dobr± markę w Poznaniu z tego co wiem Smiley wnioskuj±c po ilo¶ci ludzi przychodz±cych na koncerty i atmosfery na nich.

Zespół i Michu jest na tyle osob± wytrwale d±ż±c± do celu, że mogę Wam zagwarantować, że płyta się ukarze a i przy odrobinie szczę¶cia będzie o Nich gło¶no.

RocketQueen
Emerytowani moderatorzy
Better

Wiadomo¶ci: 2996

'Take me down to the Paradise City...take me home'

« Odpowiedz #7 : Marzec 24, 2009, 10:19:52 »
0

muszę przyznać że o wiele lepiej brzmi± na żywo  :-)

nowy nr gg : 12071320

Undercover
Right Next Door To Hell

Wiadomo¶ci: 305

« Odpowiedz #8 : Marzec 24, 2009, 11:01:12 »
0

Nie no kosmos! Super ! Kurde czekam na plytke !

---------------------------------------------------
GALERIA ;-)
http://gunsnroses.com.pl/forum/galeria-15/undercover/

rose84
One In A Million

Wiadomo¶ci: 5092

Prosacówna Zeppelinka

« Odpowiedz #9 : Marzec 24, 2009, 11:37:54 »
0

Podchodze z duzym sceptycyzmem do tych wszystkich nowych zespolow, ktore wylaniaja sie jak grzyby po deszczu, a tak naprawde nie maja nawet pomyslu na jakas swoja muzyczna droge, ale ta kapela mnie OCZAROWALA  Cool - po prostu przeczad sorcerer. Swietny wokal w polaczeniu z naprawde dobrym brzmieniem gitary prowadzacej, powoduje niesamowicie energetyczne doznania u chyba kazdego wielbiciela mocniejszego brzmienia. Niech ich ktos wypromuje, aby kolejny polski talent nie zdechl smiercia naturalna, grajac od czasu do czasu w jakichs malutkich klubach...szkoda by ich bylo Cry.
Wokalista ma drapieznie rockowy wokal, ktory mi sie bardzo podoba. Ponadto na uznanie zasluguje fakt, ze brzmia w "starym klimacie" kapel lat 70, 80 Smiley. Widac, ze nie chca byc na sile nowatorscy, a holduja temu, co mona nazwac kanonem muzyki hardrockowej - ogromny plus za to !!! Taki konserwatyzm w brzmieniu jest mi w dzisiejszej muzie potrzebny - SUPER !  sorcerer

Powodzenia  Wink

Piotr T
Nowicjusz
*

Wiadomo¶ci: 1

« Odpowiedz #10 : Marzec 26, 2009, 01:14:52 »
0

Witam,

Jestem gitarzyst± zespołu Rust i chciałbym Wam w imieniu zespołu przede wszytkimn niesamowicie mocno podziękować za bardzo ciepłe słowa Cheesy
Granie zawładnęło naszym życiem, i jeżeli nasza pasja jest w stanie sprawić komukolwiek przyjemno¶ć i zapewnić parę sympatycznych chwil, to nie można sobie wyobrazić szczę¶liwszych ludzi niż My - Ru¶ci :-)

Spotkało nas spore wyróżnienie, że jakby nie patrzeć fani jednego z największych zespołów w historii, życz± nam tak dobrze, cóż mogę dodać....:-) nasza przygoda z muzyk± leży w dużej mierze w rękach takich jak Wy - ludzi, którzy muzykę kochaj±. Tak więc prosimy o głosy, a przede wszystkim o to by¶cie chcieli nas słuchać i chcieli o nas mówić innym, a my odwdzięczymy się najlepszymi koncertami i muzyk± na jak± nas stać - tego możecie być pewni!!! :-)

Rust'n'RoLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maidenmaniax
Nowicjusz
*

Wiadomo¶ci: 1

« Odpowiedz #11 : Marzec 27, 2009, 12:21:33 »
0

RusT'n'RolL ludzie!!

Dzięki za wsparcie!! Smiley To dzięki takim ludziom jak WY RusT może urosn±ć w siłę pomimo marnego polskiego rynku ]:> yeeeeaaahhhhhhh!!

Zapraszamy na nasz myspace i na koncerty!!

www.myspace.com/rustspace

Pozdro!!
Michu

mkamelg
Atittude

Wiadomo¶ci: 1510

I'm a small town white boy.

« Odpowiedz #12 : Marzec 27, 2009, 02:16:14 »
0

"a 27 wrzesnia 2008 roku zdobyli wyróznienie, poparte bardzo pozytywna opinia jury na VII Ogólnopolskim Festiwalu Muzyki Rockowej Zderzak organizowanym w Zgierzu"

Szkoda że tak póĽno o nich piszesz. Wtedy byłem tylko (i aż) na Closterkeller, jakbym wiedział to bym wpadł wcze¶niej na zespoły konkursowe i posłuchał na żywo.  Cool

Przesłuchałem to co jest na MySpace. Bardzo solidne granie. Fajnie byłoby usłyszeć wokalistę w kawałku Queensryche - Silent Lucidity - nie wiem, tak jako¶ mi się kojarzy...   ;]
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2009, 02:24:32 wysłane przez mkamelg » Zapisane

krelke
Administrator
Scraped

« Odpowiedz #13 : Marzec 28, 2009, 06:35:41 »
0

http://www.lodzstock.pl/index.php?option=com_djcatalog&view=showband&uid=543

Kolejne miejsce gdzie można wesprzeć RusT Smiley (niestety wymagana jest rejestracja)

SSolid
Go¶ć

« Odpowiedz #14 : Marzec 28, 2009, 07:20:52 »
0

wokal przypomina mi tego typa z halloween. Nie cierpie helloween. Ale muzycznie w sumie ok, nie moja bajka,

Strony: [1] 2 3 ... 6 Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top