Maj 24, 2012, 05:49:04 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podaj±c nazwę użytkownika, hasło i długo¶ć sesji
Aktualno¶ci: Nowy Stinson już do słuchania -> http://gunsnroses.com.pl/forum/index.php?topic=9187.0

Strony: 1 2 3 [4] Do dołu
  Drukuj  
Autor W±tek: children of bodom (Przeczytany 3595 razy)
0 użytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
szary
Go¶ć

« Odpowiedz #45 : Styczeń 24, 2007, 04:59:51 »
0

jak nie lubisz death metalu no to raczej nie bedzie sie podobac  rolleyes  

Zuzzanna
Paradise City

Wiadomo¶ci: 679

« Odpowiedz #46 : Styczeń 24, 2007, 05:52:54 »
0

Ja jeszcze  żadnej piosenki chyba children of bodom nie słyszałam .Trza wzi±ć się za siebie i posłuchać Tongue W ogóle z death metalu lubiem tylko Obituary ;P  

Changed. Good times.

Wiadomo¶ci: 1536

« Odpowiedz #47 : Maj 21, 2007, 08:21:47 »
0

Odkurzam stary temat.
Kilka miesięcy temu napisałam, że muszę się wsłuchać w tę muzykę, bo wtedy nie podobała mi się.
Wsłuchałam się. I bardzo mi się podoba. Na pocz±tku dziwny wydawał mi się głos Alexi'ego, ale zmieniłam zdanie.

I teraz praktycznie cały czas ich słucham Wink

Bartek
Welcome to the jungle
*

Wiadomo¶ci: 98

szyderca?

« Odpowiedz #48 : Maj 21, 2007, 01:51:49 »
0

imo tragedia

-idziesz na melanż?
-nie, muszę być w domu o ósmej

Rotox
Nowicjusz
*

Wiadomo¶ci: 2

« Odpowiedz #49 : Lipiec 26, 2007, 02:55:17 »
0

CoB to metalowa dekadencja na całego, szaleństwo. Słychać że to jest metal fiński, mają taki dziwny styl, północno-wschodnio-folkowato-melodyjny. Lahti nieźle gra na gitarze, ale genialny to nie jest. Jego Screamy trochę się zmieniły na ostatniej płycie, mi podobały sie te poprzednie, bardziej agresywne. No i grają agresywnie szybko, zasuwają prawie jak diaxy na wysokich obrotach, jak komuś nie pasuje to niech sobie Dooma jakiegoś posłucha.  No i fakt jest też taki, że niektóre piosenki CoB mi nie podchodzą. Mają za duży "rozrzut gatunkowy" w tym co grają. Tongue

Jak nie lubisz odrobiny histerycznej nienawiści w głosie Lahtiego to ci nie podejdą. Nazywają siebie "Hate Crew" i to powinno wystarczyć za cały opis.  Jak dla mnie to ogólnie daję 7/10. I tak wolę Moonspell i Rhapsody. W ogóle to słucham i Megadeth i sporej ilości innych kapel, starszych i nowszych. Każda kapela ma trochę inny styl. Za to kocham metal. Nie można się nudzić. Całe to "Tru" to sranie w banie dla podtatusiałych, łysiejących satanistów po czterdziestce. Ile można grać i słuchać tego samego, rżniętego na jedno kopyto??? Manowara posłucham? Też mi się podoba. Mroczniejsze klimaty? Też mi się podoba. k***a to jest wszystko metal, gitara, włochy pod pachami do samej ziemii i zapierdalasz na maxa po swojemu. Robisz co si się podoba. Czy będzież śpiewał o starożytnych wojownikach czy o tym, że chcesz zap******ić wszystkich ludzi, to mnie to mało obchodzi, jeśli robisz to z klasą i jesteś oryginalny.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 26, 2007, 03:13:24 wysłane przez Rotox » Zapisane

Wiadomo¶ci: 1536

« Odpowiedz #50 : Lipiec 26, 2007, 05:55:50 »
0

Lahti

Laiho, nie Lahti Smiley

Rotox
Nowicjusz
*

Wiadomo¶ci: 2

« Odpowiedz #51 : Lipiec 27, 2007, 07:59:01 »
0

Laiho, no tak... i tak mało ich słucham. Tongue

Strony: 1 2 3 [4] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top