Maj 24, 2012, 05:08:18 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: NighTrainLista Zaprasza: www.apps.facebook.com/nightrainlista
Czat: www.gunsnroses.com.pl/czat.php
Blog o projektach solowych: www.solo.gunsnroses.com.pl

Strony: 1 2 [3] Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 30 seconds to mars (Przeczytany 2971 razy)
Queen of roses
Atittude

Queen of odpierdolcie sie ode mnie

Ť Odpowiedz #30 : Grudzień 03, 2011, 09:23:02 ť
0

zgodzę się ze wszystkim,co napisałaś, tylko z wyjątkiem tej atmosfery... tzn, dla kogoś,  kto najchętniej wskoczyłby na scenę i rzucił się na Jareda Leto (czyli dla 99% ludzi na koncercie ) to faktycznie było miło. Ale dla kogoś kto miał ochote  na zajebisty koncert, ale bez tej całej masakry, typu histerycznie drących się 14latek JARED JARED , piszczących bez powodu (bo jeszcze przed wejściem na tą całą Arenę) itp, to już gorzej.
Zastrzeżenia mam tylko do fanów, do zespołu i organizatorów - żadnych.  sorcerer sorcerer

When I come home late at night
Don't ask me where I've been
Just count your stars I'm home again
Yesterday's got nothin' for me
Old pictures that I'll always see
I ain't got time to reminisce old novelties

gaudencja666
Welcome to the jungle
*

Ť Odpowiedz #31 : Styczeń 10, 2012, 04:24:29 ť
0

Przyznaję zdarza mi się od czasu do czasu posłuchać niektórych piosenek tego zespołu. Ale nie należy też to moich 'naj...", bardzo możliwe że przez fanki które zostały wyżej wspominane lub po prostu przez fakt, że nie jest to na tyle "dobry" dla mnie zespół Smiley

"Pie*dol ten świat, bo to on jest właśnie piekłem..."

"Władza jest zawsze gwałtem na ludziach."

Nadiaa
Nowicjusz
*

Ť Odpowiedz #32 : Styczeń 25, 2012, 09:20:13 ť
0

Mi się nie podoba to co tworzą. Z ogromnym bólem nazwałabym to rockiem, dla mnie kolejny marny zespolik.. Nie chodzi o to, że w 21 wieku nie można grać dobrego rocka, bo można (np. Airbourne)  Wink

rockslave
Welcome to the jungle
*

Speak to me only with your eyes.

Ť Odpowiedz #33 : Kwiecień 09, 2012, 03:28:57 ť
0

Mi się nie podoba to co tworzą. Z ogromnym bólem nazwałabym to rockiem, dla mnie kolejny marny zespolik.. Nie chodzi o to, że w 21 wieku nie można grać dobrego rocka, bo można (np. Airbourne)  Wink

Zgadzam się. Taki zespolik dla ludzi, którzy chcą być inteligentni i przynależeć do jakiejś "innej" subkultury. W dodatku 90% nie je mięsa i zaprzecza, jakoby wokalista był tego przyczyną (taaaak, jasne). I szcza na jego widok, czasem zmuszając się do skrytykowania.. tak "żeby nie było". Nienawidzę ich, jak słyszę jakąkolwiek piosenkę to wychodzę z pokoju trzaskając drzwiami.

To be a rock and not to roll.

Strony: 1 2 [3] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top