Ale wy narzekacie, jeju, jeju
Narzekacie, jakbyscie byli ludzmi, ktorzy nagle odkryli Gunsow, bo fajnie na koszulkach wygladaja. Przeciez znacie ten zespol nie od dzis!
Fanem Gunsow nie jest sie bo:
-wydaja nowy material
-koncertuja z nowa setlista i niespodziankami
-w okolo zespolu jest medialna wrzawa, jest wesolo i pozytywnie
nie bylo tak od wielu, wielu lat.
zadaj sobie pytanie czy:
Kochasz plyty zespolu (wszytskie wlacznie z CHiDem), elektryzuje Cie klasyczny sklad, podziwiasz za oryginalnosc i umiejetnosci sklad z 2000, lubisz bawic sie na koncertach aktualnego skladu, nie dziwisz sie, ze sie spozniaja (od zawsze sie spozniali), nie narzekasz na Axla (nigdy nie bedzie Ci juz skakal piekny, szczuply 30latek z sila w glosie po scenie - zrozum to), no i na koniec jezeli fascynuje Cie osoba Axla, nie wazne w jakim tego stopnia znaczeniu. To forum jest wlasnie po to, zeby takie osoby mialy sie gdzie podziac i ja wcale nie wkurzam sie na wasze narzekania, tylko jakos po prostu mnie juz nużą, no ale macie prawo do narzekania jak i ja.
Nie jestesmy wyjatkowym forum pod wzgledem narzekania. Dokaldanie tak samo ludzie reaguja na innych forach Gnr, ale nie widze sensu nakrecania sie na cos na co i tak nie mamy wplywu.
Cieszmy sie z tego, ze znowu koncertuja, ze Axl pokazuje sie od czasu do czasu i ze ludzie na koncertach bawia sie jednak calkiem dobrze, nie uwazacie?
Rownie dobrze moglibysmy wrocic do lat '94 - 2000 gdzie nie bylo kompletnie nic wiadomo. Kiedy Axl zapadl sie pod ziemie. Czulibyscie sie wtedy usatysfakcjonowani?
GNR nie traci fanow. Nigdy ich nie straci. Albo ktos kocha ten zespol albo nie. Tu jest konkretnie, czarno-bialo bez ozdobnikow. Mozna sie wkurzac, narzekac, marudzic, i nie interesowac sie nawet latami, ale to nie znaczy, ze nie jest sie fanem.