Maj 24, 2012, 04:35:23 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podaj±c nazwę użytkownika, hasło i długo¶ć sesji
Aktualno¶ci: Je¶li posiadasz konto e-mail na WWW.WP.PL (Wirtualna Polska) - zalecamy zmianę adresu e-mail na znajduj±cy się na innym serwerze. Serwery wp.pl nie przepuszczaj± e-maili z forum, prawdopodobnie spowodowane jest to przez zabezpieczenia antyspamowe portalu Wirtualna Polska.

Ankieta
Pytanie: Zaznacz ile masz lat:
0-12 - 5 (1.8%)
13-15 - 53 (19.3%)
16-18 - 71 (25.9%)
19-21 - 47 (17.2%)
22-24 - 26 (9.5%)
25-27 - 24 (8.8%)
28-30 - 14 (5.1%)
31-33 - 15 (5.5%)
34-36 - 12 (4.4%)
37-39 - 1 (0.4%)
40-42 - 0 (0%)
43-45 - 0 (0%)
46 - 48 - 2 (0.7%)
więcej - 4 (1.5%)
Głosów w sumie: 268

Strony: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43 Do dołu
  Drukuj  
Autor W±tek: Wiek fanów Gn'R na forum (Przeczytany 35550 razy)
0 użytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
gaudencja666
Welcome to the jungle
*

Wiadomo¶ci: 79

« Odpowiedz #525 : Styczeń 28, 2012, 11:17:51 »
0

Nie biega o wafle Tongue Chodziło mi raczej o skontrastowanie Gunsów a przykładowej wokalistki ee.. Rihanna. Kobitka ma podane teksty na tacy, ma podan± muzykę na tacy, ma podany wizerunek na tacy, ona tylko sobie jest, a co do jej głosu nie będę się wypowiadać, ale słyszałam że na żywo skrzeczy.
 Nie chciałam obrazić fanów muzyki elektronicznej, bo nie chodziło mi o uogólnianie. Ale sami wiecie, że teraz cał± muzykę możesz nagrać na kompie. A potem sobie do tego rapować. I nie mówię, że wszyscy tak robi±.
 Co do komercjalizmu, również nie chodziło mi o wynik sprzedanych płyt. Raczej o to, że to oni pisali teksty, muzykę i te teksty s± o czym¶. A nie o tym jak bardzo facet ma chcice na "lachona"...

"Pie*dol ten ¶wiat, bo to on jest wła¶nie piekłem..."

"Władza jest zawsze gwałtem na ludziach."

Slither
Global Moderator
Garden Of Eden

Wiadomo¶ci: 3512

Dobry BAN nie jest zły

« Odpowiedz #526 : Styczeń 28, 2012, 11:26:01 »
0

wiesz, teksty to też słaby punkt zaczepienia jeżeli chodzi o komercje Wink

http://solo.gunsnroses.com.pl/
http://statigr.am/sw1ety

<user> Dzień dobry Panie Moderatorze.
<mod> Cóż za oficjalny ton Wink
<user> na innych forach ludzie maj± szacunek do moderatorów.
<user> można by to wprowadzić i u nas.
<user> chociaż pewnie nie przejdzie, nasi modzi to wredne k***y.
**************************************************************************************
Życie moderatora zatruwaj± dwa problemy: tępi i inteligentni użytkownicy.
***************************************************************************************
"A we mnie samym wilki dwa,
oblicze dobra, oblicze zła,
 walcz± ze sob± nieustannie,
 wygrywa ten którego karmię"

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

Wiadomo¶ci: 21905

" sonic reducer "

« Odpowiedz #527 : Styczeń 28, 2012, 11:26:35 »
0

Axl też na żywo skrzeczy  i mimo to, a może wła¶nie dla tego ma wielu fanów i to niektórych od bardzo, bardzo wielu lat  Cheesy ( próba pisania na temat Tongue )

Canis_Luna's  toxic twin brother !

"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby w¶ciekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "

" Bo Rybnik chciał  "  Slither

http://polakpotrafi.pl/projekt/flaga-na-koncert !!!

Na forum istnieje opcja szukaj - http://gunsnroses.com.pl/forum/index.php?action=search

Nieuchwytny
Atittude

Wiadomo¶ci: 1480

« Odpowiedz #528 : Styczeń 28, 2012, 11:44:02 »
0

Nie biega o wafle Tongue Chodziło mi raczej o skontrastowanie Gunsów a przykładowej wokalistki ee.. Rihanna. Kobitka ma podane teksty na tacy, ma podan± muzykę na tacy, ma podany wizerunek na tacy, ona tylko sobie jest, a co do jej głosu nie będę się wypowiadać, ale słyszałam że na żywo skrzeczy.
 Nie chciałam obrazić fanów muzyki elektronicznej, bo nie chodziło mi o uogólnianie. Ale sami wiecie, że teraz cał± muzykę możesz nagrać na kompie. A potem sobie do tego rapować. I nie mówię, że wszyscy tak robi±.
 Co do komercjalizmu, również nie chodziło mi o wynik sprzedanych płyt. Raczej o to, że to oni pisali teksty, muzykę i te teksty s± o czym¶. A nie o tym jak bardzo facet ma chcice na "lachona"...

nie żebym się czepiał, ale axl ¶piewal że wstaje o siódmej a koncert jest o dziewi±tej  Wink
i ci±gle nie rozumiem tego czepiania się o komputery. nie wiem jak to było w historii dokładnie, ale w dawnych czasach ¶piewało się pie¶ni chórami, prawdziw± muzyke, a nie hałas "jakimi¶ gitarami i perkusjami".

gaudencja666
Welcome to the jungle
*

« Odpowiedz #529 : Styczeń 28, 2012, 12:06:10 »
0

Gusta i gu¶ciki, ja nie trawie "dzisiejszej" muzyki.. Przynajmniej tej medialnej. Bo kiedy¶ było tak, że te dobre zespoły leciały w MTV itp. A teraz tam jest według mnie sam chłam. Jak idę do knajpy i słyszę wł±czon± Vive, to wolę wyj¶ć i pój¶ć do takie gdzie lec± Doorsi.
 Nikt mi nie powie, ze Axl nie ma głosu i że to tylko skrzeczenie przepuszczane przez kompa. Napisałam, ze nie mam nic do muzyki robionej na kompach ale to nie dla mnie. Ja w muzyce nie szukam tylko tego, że mi się wygodnie idzie po zakupy. Ale też tekstów o czym¶. I dlatego wolę teksty, które nie s± idealnie napisane, rym do rymu; a wokali¶ci ¶piewaj± je idealnie na koncertach bo z playbacku.. Wolę muzykę, która żyje. Gdzie ja pójdę na koncert i usłyszę lepsz± wersje niż studyjn±. Gdzie ja usłyszę tekst i pomy¶le, on uj±ł to co mi się kołatało w głowie od dawna!

el_loko
One In A Million

Wiadomo¶ci: 5591

« Odpowiedz #530 : Styczeń 28, 2012, 12:16:00 »
0

Czyli sugerujesz, ze np takie Nine Inch Nails to muzyka do zakupów, bez m±drych tekstów.
Kompletnie mylisz pojęcia, elektronika nie ma nic do rzeczy je¶li chodzi o teksty i koncerty.

Nieuchwytny
Atittude

Wiadomo¶ci: 1480

« Odpowiedz #531 : Styczeń 28, 2012, 12:25:09 »
0

tyle że muzyka elektroniczna =/= muzyka robiona na "kompach". to s± instrumenty takie same jak gitary elektryczne, sam axl ma w zespole parę "kompów" które zostały użyte na ChD, a chyba nawet na AFD  Smiley

el_loko
One In A Million

Wiadomo¶ci: 5591

« Odpowiedz #532 : Styczeń 28, 2012, 12:26:30 »
0

Oj ale wtedy m±drze spiewał, że 'dzi¶ wieczorem może się wszystko zdarzyć'.

gaudencja666
Welcome to the jungle
*

« Odpowiedz #533 : Styczeń 29, 2012, 10:40:42 »
0

Facepalm

Znów mi zarzucacie, że najeżdżam na muzykę robion± na kompach. Naprawdę nie mówię tu o efektach, bo to jest akurat w porz±dku. Ale po prostu nie w moim gu¶cie jest słuchanie techniaczy. O to mi chodziło Tongue

pygoter
Nowicjusz
*

Wiadomo¶ci: 11

« Odpowiedz #534 : Luty 12, 2012, 12:31:28 »
0

Ja mam 14 a Gunsów poznałem 2 lata temu graj±c w Burnouta .

4Paradise8
Welcome to the jungle
*

Wiadomo¶ci: 121

« Odpowiedz #535 : Luty 14, 2012, 12:44:55 »
0

A ja rocznik 99 (pewnie jestem tutaj najmłodsza ph3r) a gunsów znam może od pół roku  Cool

It's not a problem you can stop
It's rock n' roll!

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

" sonic reducer "

« Odpowiedz #536 : Luty 14, 2012, 12:50:52 »
0

Wyniki ankiety mówi±, że s± 3 osoby w przedziale od 0 do 12 lat. Smiley Chyba, że kto¶ nie zaktualizował swojego wieku  Smiley
Oj ale wtedy m±drze spiewał, że 'dzi¶ wieczorem może się wszystko zdarzyć'.

Wszystko się może zdarzyć to ¶piewała pewna polska wokalistka. I nawet popularna była  Tongue Cheesy Wink

"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby w¶ciekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "

Na forum istnieje opcja szukaj - http://gunsnroses.com.pl/forum/index.php?action=search

Gipsylan
Nowicjusz
*

Wiadomo¶ci: 7

« Odpowiedz #537 : Luty 14, 2012, 10:02:32 »
0

Patrz±c na wyniki sondy jestem po prostu Matuzalem. Co¶ między 50-tk± a zgonem. Mam nadzieję że nie rozpadnę się na koncercie.  Wink

róża7
Nowicjusz
*

Wiadomo¶ci: 13

« Odpowiedz #538 : Luty 17, 2012, 01:45:30 »
0

A ja rocznik 99 (pewnie jestem tutaj najmłodsza ph3r) a gunsów znam może od pół roku  Cool
ja też jestem z 1999 roku

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

" sonic reducer "

« Odpowiedz #539 : Luty 17, 2012, 02:09:16 »
0

Patrz±c na wyniki sondy jestem po prostu Matuzalem. Co¶ między 50-tk± a zgonem. Mam nadzieję że nie rozpadnę się na koncercie.  Wink

A ja my¶lałem, że przede mn± na ¶wiecie to tylko dinozaury były  Cheesy Wink

Strony: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43 Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top