Luty 09, 2012, 06:27:33 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podaj±c nazwę użytkownika, hasło i długo¶ć sesji
Aktualno¶ci: Płyta z coverami Scotta Weilanda -> http://gunsnroses.com.pl/forum/index.php?topic=9189.0

Ankieta
Pytanie: Zaznacz ile masz lat:
0-12 - 3 (1.4%)
13-15 - 39 (18%)
16-18 - 53 (24.4%)
19-21 - 40 (18.4%)
22-24 - 19 (8.8%)
25-27 - 20 (9.2%)
28-30 - 12 (5.5%)
31-33 - 15 (6.9%)
34-36 - 11 (5.1%)
37-39 - 1 (0.5%)
40-42 - 0 (0%)
43-45 - 0 (0%)
46 - 48 - 2 (0.9%)
więcej - 2 (0.9%)
Głosów w sumie: 212

Strony: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 36 Do dołu
  Drukuj  
Autor W±tek: Wiek fanów Gn'R na forum (Przeczytany 31423 razy)
0 użytkowników i 1 Go¶ć przegl±da ten w±tek.
asiekk25
Welcome to the jungle
*

Wiadomo¶ci: 58

« Odpowiedz #360 : Czerwiec 10, 2010, 10:47:24 »
0

mój brat xD ale nie udziela sie na forum : P

Na razie najwidoczniej ja  Cheesy
mój brat ma 13 lat ; ]

Black Magic Woman
Nowicjusz
*

Wiadomo¶ci: 12

« Odpowiedz #361 : Lipiec 03, 2010, 07:04:50 »
0

Yhm...
No to ja... NajwyraĽniej najmłodsza jestem ...

13 urodzinki 13 czerwca były ;P

Heh Grin

PS. Wgl. to hej wam ludzie Grin
To mój  pierwszy post na forum Wink

Moonsun
Atittude

Wiadomo¶ci: 2451

"pirate love is what I'm looking for" ;)))

« Odpowiedz #362 : Lipiec 03, 2010, 07:45:14 »
0

Mój syn jest od Ciebie młodszy tylko o niecałe 5 lat... Kurczę, jaka ja jestem stara! Chyba pora umierać cheesy

Mama, "mamu¶ka" i "matka" Cheesy

"Wychowanie bez stresu jest iluzj±, a je¶li nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w czasie. Dziecko nieprzyzwyczajone do tego, że życie czasem boli, cierpi podwójnie, kiedy styka się z pozarodzinn± rzeczywisto¶ci±, do której trzeba się dostosować."

THAT  WAS A NIGHT  NEVER EVER TO BE FORGOTTEN…

owsik
magister guns n'roses
Garden Of Eden

Wiadomo¶ci: 3965

« Odpowiedz #363 : Lipiec 03, 2010, 08:13:04 »
0

o kurde. No to jestem 14 lat starszy od Ciebie? Hmm
dobrze, że starzenie się mi nie grozi.

AC/DC, 17.03.2009 YEAH !!!
MOTORHEAD, 4.07.2009 YEAH !!!
AEROSMITH, 1.07.2010 YEAH !!!
ELTON JOHN, 7.07.2012 ...

Black Magic Woman
Nowicjusz
*

Wiadomo¶ci: 12

« Odpowiedz #364 : Lipiec 03, 2010, 08:31:49 »
0

Moonsun- czyli jednak najmłodsza na forum nie jestem? Grin
;P

owsik- i sie ciesz x)

Sweet_Child
Right Next Door To Hell

Wiadomo¶ci: 326

« Odpowiedz #365 : Lipiec 03, 2010, 11:38:37 »
0

W takim razie witamy jedn± z najmłodszych forumowiczek Cheesy

Slashowa
Paradise City

Wiadomo¶ci: 747

` welcome to the fuckin' jungle ..

« Odpowiedz #366 : Sierpień 09, 2010, 07:34:47 »
0

No ja mam 14 lat [ znaczy się 14. urodzinki w grudniu], to jest klasa 2. gimnazjum Smiley A Gunsami zaraził mnie mój ukochany tatu¶, którego cechuje miło¶ć do muzyki, PRAWDZIWEJ MUZYKI Wink Jakie¶ 2 latka temu pu¶cił mi płytę Welcome To The Videos i tak zaczęła się moja przygoda z GnR. jestem również fank± Michaela Jacksona i po wysłuchaniu Give In To Me [ ze Slashem ], jakie¶ 2-3 lata temu  na serio zainteresowałam się tym zespołem i moja pasja trwa do dzi¶, i mam nadzieję, że będzie trwała na wieki . Wink I staram się nawracać ludzi, taka działalno¶ć misjonarska Wink Moja przyjaciółka [z ławki szkolnej] zakochana w Axlu i muzyce GnR, a druga [fanka Justina Biebera] również słucha ze mn± GnR  . Wink Szczególnie WTTJ, ale to ona tak wybiórczo. ;d Może uda mi się j± nawrócić Wink

What the fuck?

Mastah
Nowicjusz
*

Wiadomo¶ci: 20

« Odpowiedz #367 : Sierpień 21, 2010, 06:01:46 »
0

A ja mam 17 Wink Gunsami zaraził mnie mój ojciec, jak reszt± prawdziwej muzyki, za co mu wielkie dzięki Tongue

Slashowa
Paradise City

« Odpowiedz #368 : Sierpień 22, 2010, 08:32:38 »
0

Mastah, mam identycznie. ;d
Dobrze jest mieć ojca doceniaj±cego prawdziw± muzykę .

What the fuck?

asiekk25
Welcome to the jungle
*

« Odpowiedz #369 : Sierpień 25, 2010, 12:19:33 »
0

No ja mam 14 lat [ znaczy się 14. urodzinki w grudniu], to jest klasa 2. gimnazjum Smiley A Gunsami zaraził mnie mój ukochany tatu¶, którego cechuje miło¶ć do muzyki, PRAWDZIWEJ MUZYKI Wink Jakie¶ 2 latka temu pu¶cił mi płytę Welcome To The Videos i tak zaczęła się moja przygoda z GnR. jestem również fank± Michaela Jacksona i po wysłuchaniu Give In To Me [ ze Slashem ], jakie¶ 2-3 lata temu  na serio zainteresowałam się tym zespołem i moja pasja trwa do dzi¶, i mam nadzieję, że będzie trwała na wieki . Wink I staram się nawracać ludzi, taka działalno¶ć misjonarska Wink Moja przyjaciółka [z ławki szkolnej] zakochana w Axlu i muzyce GnR, a druga [fanka Justina Biebera] również słucha ze mn± GnR  . Wink Szczególnie WTTJ, ale to ona tak wybiórczo. ;d Może uda mi się j± nawrócić Wink

Witam Cię, co Biebera ... e przejdzie jej, przynajmniej tak s±dzę Wink

Slashowa
Paradise City

« Odpowiedz #370 : Sierpień 30, 2010, 01:01:39 »
0

Witam Cię, co Biebera ... e przejdzie jej, przynajmniej tak s±dzę Wink

mam nadzieję, choć nie zanosi się na to. Ona słucha Biebera, uwielbia Taylora lautnera [ten kole¶ ze Zmierzchu], Big Bang [jaki¶ japoński zespół], a o GnR wyraziła się 'bezsensowne darcie się'.
jak jej powiedziałam, że ja słucham ambitnej muzyki, to spytała się czy 'wydzieranie się do podkładu' jest ambitne. ;p My¶lałam, że j± utłukę. ;]

What the fuck?

Akilis
Welcome to the jungle
*

Wiadomo¶ci: 136

« Odpowiedz #371 : Wrzesień 12, 2010, 10:02:03 »
0

Ja mam lat 18 (znaczy się w grudniu 19, ale wci±z utrzymuję, że jestem 18stk± Tongue tym bardziej, że chłopak powiedział mi ostatnio, że za 2 lata przestanę być gor±c± nastk±  angry Tongue)

GNR zaczełam słuchać 8 lat temu (5 klasa podstawówki). 'Zaraził' mnie 2 lata starszy brat, którego niestety nie ma na tym forum. A ja jeszcze do dzi¶ pamietam jak wł±czał WTTJ na cały regulator a ja darłam się z drugiego pokoju "wył±cz to!".
Na szczę¶cie ludzie ucz± sie na własnych błędach Tongue

Harley Rose
Right Next Door To Hell

Wiadomo¶ci: 315

Just a little pinprick

« Odpowiedz #372 : Wrzesień 18, 2010, 10:24:00 »
0

Ja mam tylko 15 lat ale każdy był kiedy¶ maluszkiem. Pamiętam od dawna rockowe kawałki, które puszczał mój brat (chwała mu za to). Nigdy sama ich nie słuchałam ani nie znałam ani jednej nazwy porz±dnego zespołu. Gdy miałam troszkę więcej lat obiła mi się o uszy nazwa Guns N' Roses ale nie znałam jej. Pewnego razu wybrałam się w bardzo nieprzyjemnej sprawie na miasto a mianowicie zakup podręczników do szkoły. I wtedy w jednej księgarni zobaczyłam młodszego ode mnie chłopca w przepięknej koszulce tegoż wła¶nie zespołu. Nie mu Bóg błogosławi! Wróciłam zaciekawiona do domu. Wieczorem wł±czyłam youtube wpisałam Guns N' Roses i doznałam szoku. Słuchałam każdej piosenki po kolei z otwart± z zachwytu gęb±. Nie mogłam się opanować i nie mogę się opanować do dzi¶.

No one sings me lullabies
And no one makes me close my eyes
No one speaks
And no one tries
And no one flies around the sun

asiekk25
Welcome to the jungle
*

« Odpowiedz #373 : Wrzesień 21, 2010, 08:16:23 »
0

no widzisz a ja nie pamiętam jak to było. Cheesy

Michelle22
Welcome to the jungle
*

Wiadomo¶ci: 50

« Odpowiedz #374 : Wrzesień 21, 2010, 08:49:30 »
0

a ja mam 14 lat i podobnie jak Wy moja miło¶ć do Guns'ów narodziła się dzięki mojemu Tacie który często ¶piewał "Knockin' on heaven's door" i gwizdał "Welcome to the jungle" Grin

"Pewnego dnia wszyscy umrzemy na Aids.To będzie prawdziwa Rock n' Rollowa epidemia"

Strony: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 36 Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top