|
freakczu
|
 |
« Odpowiedz #45 : Styczeń 21, 2007, 11:32:56 » |
0
|
|
|
|
|
|
|
Magister bibendi czyli nauczyciel picia Magister bibendi 
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #46 : Styczeń 22, 2007, 09:02:13 » |
0
|
-gor±ca trzynastka -napalona czternastka -różowa piętnastka itp. przymiotniki i liczebniki używam naprzemiennie najczę¶ciej wtedy, gdy widzę takie tabuny różowych landrynek. Czyli używam bardzo często
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DrDrei
|
 |
« Odpowiedz #47 : Styczeń 22, 2007, 01:37:53 » |
0
|
-gor±ca trzynastka -napalona czternastka -różowa piętnastka sa jeszcze ryczace czterdziestki w wakacje nad morzem taki maly zaklad z kumplem mialem ze mu pokaze fajna laske w wieku 40 lat, tak z pol godziny mi zajelo ale znalazlem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #48 : Styczeń 22, 2007, 04:06:35 » |
0
|
-gor±ca trzynastka -napalona czternastka -różowa piętnastka sa jeszcze ryczace czterdziestki O, widzisz. O rycz±cych czterdziestkach zapomniałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
REBEL
|
 |
« Odpowiedz #49 : Styczeń 22, 2007, 05:00:13 » |
0
|
w wakacje nad morzem taki maly zaklad z kumplem mialem ze mu pokaze fajna laske w wieku 40 lat, tak z pol godziny mi zajelo ale znalazlem A skad wiedziales ile maja lat? Pytales o wiek czy najpierw zawijales im torebke i sprawdzales w dowodzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DrDrei
|
 |
« Odpowiedz #50 : Styczeń 22, 2007, 09:23:48 » |
0
|
A skad wiedziales ile maja lat? Pytales o wiek czy najpierw zawijales im torebke i sprawdzales w dowodzie? pytalem ich mezow, chlopakow, partnerow, fagasow...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizkit
|
 |
« Odpowiedz #51 : Styczeń 22, 2007, 10:38:18 » |
0
|
Ostatnio często jak mi co¶ nie pasi to używam "bym się pochlastał". Kto wie czemu....ten wie.  No i "niemotę" lubię. Nie lubię wtrancania angielskich słówek i wszelkiej ma¶ci elo ziomali itp. Ale używam. Jako¶ mimowolnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rose84
|
 |
« Odpowiedz #52 : Styczeń 22, 2007, 11:08:41 » |
0
|
Ja ostatnio preferuję wszelkie "odmiany" 'czadu' oraz wyrazy angielskie w jaki¶ tam sposób spolszczone, często też używam słowa 'git' oraz wielu innych, które w tej chwili nie przychodz± mi do głowy...  . Dopóki żadne z tych okre¶leń nie stanie się paskudnym nawykiem, b±dĽ przerywnikiem w niemalże każdym zdaniu, będę sobie ¶wiadomie wymy¶lać kolejne neologizmy i używać tych, które już coniektórzy wypisali  .To taka polszczyzna na potrzeby mojego własnego użytku...hehe... Przypomniało mi sie, często używam sformułowania : "see you later, aligator"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hubik
|
 |
« Odpowiedz #53 : Styczeń 22, 2007, 11:43:03 » |
0
|
Przypomniało mi sie, często używam sformułowania : "see you later, aligator" Id±c tym tropem to ja się czasem łapię na: "ołki dołki"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BARSIK
Go¶ć
|
 |
« Odpowiedz #54 : Styczeń 23, 2007, 10:35:56 » |
0
|
Co do tych napalonych 14 i rozowych 15 , to one tak po Ostrowcu chadzaj± ??
----------------
Co do takich słówek to ja bardzo czesto używam cytatu z filmu "Dzień ¦wira" - k***a-ja-p******e lub też .... ja-p******e-k***a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #55 : Styczeń 23, 2007, 11:37:15 » |
0
|
Co do tych napalonych 14 i rozowych 15 , to one tak po Ostrowcu chadzaj± ?? Wszędzie takie s±. One s± nieodł±cznym elementem krajobrazu i nic się na to nie poradzi  I non stop używam mało oryginalnego słowa "spadaj" praktycznie do wszystkich osób w moim otoczeniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet
Doc
Global Moderator
One In A Million

I've got levitation
|
 |
« Odpowiedz #56 : Styczeń 23, 2007, 02:21:19 » |
0
|
u mnie często sie pojawia w stosunku do osób z mojej klasy tekst "zamknij pysk"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SSolid
Go¶ć
|
 |
« Odpowiedz #57 : Styczeń 04, 2009, 11:39:16 » |
0
|
c'nie no ku.rwa te 2 pojecia zdefiniowaly na nowo jezyk polski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slither
|
 |
« Odpowiedz #58 : Marzec 12, 2012, 05:08:43 » |
0
|
no sorry ale "bry" jest najlepsze
|
|
|
|
|
|
http://solo.gunsnroses.com.pl/http://statigr.am/sw1ety<user> Dzień dobry Panie Moderatorze. <mod> Cóż za oficjalny ton  <user> na innych forach ludzie maj± szacunek do moderatorów. <user> można by to wprowadzić i u nas. <user> chociaż pewnie nie przejdzie, nasi modzi to wredne k***y. ************************************************************************************** Życie moderatora zatruwaj± dwa problemy: tępi i inteligentni użytkownicy. *************************************************************************************** "A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła, walcz± ze sob± nieustannie, wygrywa ten którego karmię"
|
|
|
|
mafioso
|
 |
« Odpowiedz #59 : Marzec 12, 2012, 05:17:29 » |
0
|
Popularny jest zwrot "Mega", który zast±pił w dużym stopniu "zjebisty". To takie spojrzenie staruszka na dzisiejsz± młodzież 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|