Luty 09, 2012, 03:53:22 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Brzmieć jak Slash... -> http://gunsnroses.com.pl/forum/index.php/topic,8011.0.html

Ankieta
Pytanie: Kto wygra Copa America? (Głosowanie skończone: Lipiec 24, 2011, 06:35:59 )
Paragwaj - 2 (28.6%)
Peru - 0 (0%)
Wenezuela - 0 (0%)
Urugwaj - 5 (71.4%)
Głosów w sumie: 7

Strony: [1] 2 3 ... 86 Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zagraniczna piłka nożna (LM, inne puchary, ligi zagraniczne) (Przeczytany 158397 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mafioso
Newsman
One In A Million

Ť : Wrzesień 23, 2009, 10:42:04 ť
0

Milan znowu przegrał w Seria A Sad tym razem z Udinese 0:1. Ciekawe kiedy Berlusconi i Galliani pójdą po rozum do głowy i zrozumieją, że z piłkarzami w wieku +35 nie da się osiągnąć żadnych sukcesów. Taki Seedorf to od 2-3 lat powinien być co najwyżej rezerwowym. Ależ mnie zirytowali tym meczem dzisiejszym angry
Ť Ostatnia zmiana: Październik 04, 2009, 06:11:50 wysłane przez Zqyx ť Zapisane

Moje relacje z koncertów

Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem ...

... i lubię spacery Cheesy

DrDrei
Scraped

one more step to go

Ť Odpowiedz #1 : Wrzesień 23, 2009, 11:10:23 ť
0

to nie chodzi tylko o Seedorfa...

tylko o cala koszmarna polityke transferowa klubu: co taki Flamini robi? tylko czerwone kartki baran zbiera... do Gattuso
mu daaaleko, Borriello przez 4 sezony zagral 25 meczy / 2 gole - wiecznie kontuzjowany lub bez formy, Ronaldinho -
nie gra tak fatalnie jak to opisuje go wrogie mu media, ale od najlepszej formy mu tez daleko - mial udany poczatek
zeszlego sezonu i to wszystko, Huntelaar 5 meczy i 0 goli - cos nie tak ze najwazniejszy transfer tego lata grzeje lawe
a gra zamiast niego 36letni Inzaghi (czyli Holender zupelnie bez formy), w rubryce pomocnicy widnieje: 6 nazwisk (!!!)
Abate (23 lata), Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf - powiedzmy ze Ronaldinho to tez pomocnik to tylko Seedorf
jest tu ofensywny - jak mozna dopuscic do takich brakow w skladzie zeby miec 2 ofensywnych pomocnikow w druzynie???

tacy zawodnicy jak Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo - powinni dawno opuscic klub

napastnicy: Inzaghi, Pato i Huntelaar - Pato nierowna forma, wielki talent, ale musi miec wsparcie! Niech Inzaghi zlapie
kontuzje i koniec bo Huntelaar nic nie gra, poza tym Pippo nie moze ze wzgledu na wiek w kazdym meczu grac 90min

czemu w ogole nie gra Onyewu sprowadzony tego lata?

mlodzi zawodnicy? jedynie chwalony Abate

najmlodszy bramkarz ma 32 lata. co robi w kadrze Dida??? od co najmniej 2 lat go powinno nie byc
zamiast sprowadzic jakiegos mlodego bramkarza, bo rozumiem ze w primawerze takowego nie ma,
to wzieli 35-letniego Rome...

i trener bez zadnego doswiadczenia, Leonardo, obym sie mylil, ale na drugiego Guardiole to on sie nie zapowiada
popieram zwolnienie Ancelottiego, ale powinien ktos przyjsc z nazwiskiem za niego...

i ******* Berlusconiego ze kryzys, ze Milan nie ma kasy... jakos Perez mogl w Realu wziac kredyty na grube
miliony... ale Silvio ma klopoty w polityce, afery - nie ma czasu dla Milanu

waska kadra i przed kazdym meczem ostatnio co najmniej 6 kontuzjowanych, przed Udine:
Milan: Abbiati, Ambrosini, Bonera, Borriello, Di Gennaro, Thiago Silva - kto ma wiec grac???

moze wreszcie oprzytomnieja wlodarze Milanu i wyjebia polowe tego skladu, a znajda wreszcie kase na kupno
samych mlodych zawodnikow i dlugofalowy plan odbudowy druzyny. do 2007 r to sie sprawdzalo, ale juz sie nie
sprawdza. poza tym odejscie Kaki wyrwalo serce temu zespolowi...pieniadze z jego sprzedazy ponoc poszly
na dlugi...jaasne

GUNS AND ROSES

la banda mas peligrosa del planeta

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Grzon
Atittude

Ť Odpowiedz #2 : Wrzesień 23, 2009, 11:17:56 ť
0

+1 wyjąłeś mi to z ust DrDrei.

"It's nothing as it seems, the little that I need, it's home..."

http://www.photoblog.pl/grzonolandia

mafioso
Newsman
One In A Million

Ť Odpowiedz #3 : Wrzesień 23, 2009, 11:23:13 ť
0

Dr zgadzam się z każdym zdaniem, tylko mi się tyle pisać nie chciało.

Moje relacje z koncertów

Artur78
Atittude

Ť Odpowiedz #4 : Wrzesień 23, 2009, 11:40:55 ť
0

Niestety nie ma już Kaki, który swoją grą retuszował to co widać jak na dłoni w tym sezonie.....Milan potrzebuje młodej,głodnej sukcesów drużyny.Tymi wypalonymi gasnącymi gwiazdami już nic nie osiągnie.Potrzebuje doświatczonego trenera,bo pomysł z Leonardo uważam za strasznie głupi i naiwny,chyba Berlusconiemu zamarzył się drugi Guardiola.Tylko z czym do ludzi?

eXtreme
Atittude

I'm screaming bloody murder :D

Ť Odpowiedz #5 : Wrzesień 24, 2009, 02:57:00 ť
0

Milan się skończył. Ich lata świetności minęły. Nie ma Maldiniego czy Kaki i koniec nastał. Błędem było sprzedawani Szewczenki do Chelsea (jego powrót do Milanu to już pomyłka była) bo to od tego się to zaczęło jak dla mnie, późniejsze lepsze chwile były sporadycznie. Albo Milan pójdzie drogą np. Ajaxu i totalnie odmłodzi skład wyrzucając takich jak Seedorf albo Gattuso czy już nawet niech wchodzą na kilka minut w końcówce dla kibiców. Niech oprą grę w ataku na kimś takim jak Pato, sprowadzą młodych do ofensywy i pomocy, w obronie może zostać doświadczony Nesta a reszta to mają być młodzi, utalentowani ludzie, którzy będą budować nowy zespół. Oczywiście jako wierny kibic Interu od 12 lat, życzę Milanowi samych porażek itd. Ale z drugiej strony wstyd co oni wyprawiają, nawet wrogom należy się szacunek jeśli są dobrzy (z takie założenia wychodzę Wink ) dlatego żali mi patrzeć na ich poczynania. A Leonardo - może kolejny niewypał trenerski jak Maradona? Chociaż nie wszystko to wina trenera, bo jak widać Ancelotti radzi sobie świetnie jako trener Chelsea. W lidze rozbijają wszystkich jak dotąd. To by było tyle jeśli chodzi o moje refleksje co do Milanu. Acha, no i oczywiście Inter wygrał wczoraj z Napoli 3:1 i powrócił na szczyt tabeli. Zobaczymy co zrobi Juve dzisiaj, już wole aby Genua wygrała z dwojga złego Tongue To będzie sezon i we Włoszech i w Europie dla czarno-niebieskich Cheesy FoRzA InTeR :radocha:

get_in_the_ring
Atittude

jestem hardkorem

Ť Odpowiedz #6 : Wrzesień 24, 2009, 03:32:00 ť
0

Czego sie uwzięliście na tego Seedorfa? Aktualnie jest bez formy, ale to wielki piłkarz, gdyby nie on to ofensywa by kulała już zupełnie. Zgadzam sie co do wyjebania połowy składu. Dida, Roma, Favalli, Jankulovski, Oddo, Boriello. Tylko gdyby tak zrobili to w klubie byłoby 2 bocznych obrońców, a do tego obaj prawi (sic!). kadra licząca 6 pomocników?! to k***a Mazovia Rawa Mazowiecka ma więcej. Błedy w ustawieniu też swoją drogą. jak Beckham wróci to może będzie lepiej, ale narazie to brud, smród i ubóstwo.

Nie mam certyfikatu! Shocked

Slash skończył sie na Kill 'em All.

Zqyx
Forumowa Maruda i Spamer :P
Redaktorzy
Madagascar

"sonic reducer "

Ť Odpowiedz #7 : Wrzesień 24, 2009, 06:00:33 ť
0

Mam nadzieję,że kryzys w Milanie jeszcze trochę potrwa Wink Egoistycznie myślę,ale co tam Wink I tak kibice Milanu będą przeciw Realowi  Wink

"Ałan Dzagojew, napastnik CSKA Moskwa i wielka nadzieja rosyjskiego futbolu, jest jednym z obiektów zainteresowań Realu Madryt na przyszłość - donosi rosyjski dziennik Sport-Express." -Znacie?

Canis_Luna's  toxic twin brother !

"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby wściekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "

Zqyx
Redaktorzy
Madagascar

"sonic reducer "

Ť Odpowiedz #8 : Wrzesień 24, 2009, 06:02:46 ť
0

W tym temacie rozmawiajmy o wszystkich pucharowych rozgrywkach europejskich i światowych: LM,Liga Europejska,eliminacje do MŚ,ME i.t.d.
Już 29 i 30 września 2 kolejka Ligi Mistrzów. Które spotkanie zasługuje na miano hitu kolejki?  Smiley

"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby wściekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "

Artur78
Atittude

Ť Odpowiedz #9 : Wrzesień 24, 2009, 08:22:36 ť
0

Zqyx,a więc jesteś kibicem Realu Madryt? Cheesy

Grzon
Atittude

Ť Odpowiedz #10 : Wrzesień 24, 2009, 08:28:03 ť
0

Milan się skończył. Ich lata świetności minęły. Nie ma Maldiniego czy Kaki i koniec nastał.

Nie chwal dnia przed zachodem słońca Tongue Jeszcze dużo się zmieni... Milan ma wielką markę i będzie mieć słabsze okresy tak jak wiele drużyn, ale na tym się nie skończy. Niech tylko Berlusconi przestanie grzebać w tej polityce i zajmie się futbolem, bo to mu najlepiej wychodzi, a na pewno już Milanowi Wink

To będzie sezon i we Włoszech i w Europie dla czarno-niebieskich

powtarzasz to sobie co roku? Tongue

I tak kibice Milanu będą przeciw Realowi  Wink

e tam, ja nie mam nic do Realu Tongue

"It's nothing as it seems, the little that I need, it's home..."

http://www.photoblog.pl/grzonolandia

Zqyx
Redaktorzy
Madagascar

"sonic reducer "

Ť Odpowiedz #11 : Wrzesień 24, 2009, 08:33:50 ť
0

Zqyx,a więc jesteś kibicem Realu Madryt? Cheesy

Ba Wink I to nie od dziś,czy wczoraj Wink
Grzon: Ja do Milanu zasadniczo też nic,ale skoro jest w kryzysie,a niedługo gra z Realem to Wink Swoją droga kogo byście w Milanie wyróżnili prócz Pato i Inzaghiego? Seedorf zawsze walczył,ale chyba już swoje lata ma.

mafioso
Newsman
One In A Million

Ť Odpowiedz #12 : Wrzesień 24, 2009, 08:40:19 ť
0

Bayern - Juventus

Moje relacje z koncertów

DrDrei
Scraped

one more step to go

Ť Odpowiedz #13 : Wrzesień 24, 2009, 08:47:20 ť
0

Seedorf to jednak sprawia wrazenie lenia, ale potrafi blysnac jednym podaniem albo strzalem, swietnie wyszkolony
technicznie...

Przed kontuzja swietnie bronil Abbiati, teraz pochwaly zbiera jego zastepca Storari

o 23-letnim Abate juz mowilem, bardzo szybki zawodnik...

wiadomo Gattuso zawsze walczy, a Ambrosini to jeden z najbardziej niedocenianych pomocnikow na swiecie, obecnie
kontuzjowany, gra fantastycznie glowa, kiedys w 93min wykopal PSV z LM...

GUNS AND ROSES

la banda mas peligrosa del planeta

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

czoho
Welcome to the jungle
*

fuer grissa ost drauka

Ť Odpowiedz #14 : Wrzesień 24, 2009, 09:15:22 ť
0

Niestety włosi sami sobie winni, bo praktycznie w każdym "czołowym" klubie (może za wyjątkiem Interu) grają tak naprawdę emeryci. Milanowi jak nakopał Arsenal ostatnio, to wszędzie trąbiono, że młodzież wygrała z emerytami. Ale mocarze włoskich klubów dalej wierzą w swoich 35-6 latków, że zdobędą wszystkie trofea możliwe w Europie.
Jak tak dalej będą robić to może nawet Polska będzie mogła wprowadzić dwie drużyny do ligi mistrzów Tongue

talga vassternich
BARCA - zasłużyła

Strony: [1] 2 3 ... 86 Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top