Maj 24, 2012, 09:11:46 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: W razie problemów z rejestracją konta użytkownika, logowaniem lub problemów z funkcjonowaniem forum, prosimy o kontakt pod adresem:

nightrainstation["maupa"]gmail.com

Strony: 1 ... 17 18 [19] Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Homoseksualizm (Przeczytany 11988 razy)
Gnatek
Paradise City

Ť Odpowiedz #270 : Sierpień 08, 2011, 11:24:15 ť
0

To powiem Ci tak - dziwi mnie to, jak niektórzy angażują się w poprawę wizerunków i pomoc innym (nie chodzi mi tu o wolontariat). Właśnie akcje w stylu nie dla homofobii, w które angażują się heteroseksualiści, jakieś akcje w stylu "Nigdy więcej" prowadzone przez białych itp., dawanie więcej praw ludziom innych wyznań, a zabieranie przy tym przestrzeni dla własnej wiary jest moim zdaniem kretyńskie. Patrzmy najpierw na to, co dzieje się na naszym podwórku i tam pilnujmy porządku, a oni niech bawią się we własnym gronie, bo jak zobaczą, że można nas dymać (dosłownie i w przenośni) na wszystkie możliwe sposoby, to potem sobie z tym rady nie damy.

Meximax
Better

Jane's Roses Crue

Ť Odpowiedz #271 : Sierpień 09, 2011, 12:49:50 ť
0

jeśli dzieci biorą przykład z rodziców to dzieci będą wiedziały że związek dwóch osobników tej samej płci jest czymś naturalnym to 'armia gejów i lesbijek' powiększać się będzie wraz z każdym pokoleniem i po normalnych ludziach w końcu śladu nie pozostanie
Przypuszczam, że istnieją osoby homoseksualne, które wychowane zostały przez rodziców tata-mama, a i tak dziecko wybrało inną drogę, więc dla mnie ten argument jak i reszta tu wymienianych odpada. Wolę "armię gejów i lesbijek" niż kolejnych kretynów szerzących nienawiść (czyli np osoby, które stoją po przeciwnej stronie barykady na paradach równości). A norma to jest sprawa subiektywna. Dziwne, że w tych czasach legalna jest Młodzież Wszechpolska czy NOP, a związek partnerski/ślub osób tej samej płci już nie.

Z dniem 18 grudnia 2011 roku, umarło normalne forum NTS.

Slashowa
Paradise City

` welcome to the fuckin' jungle ..

Ť Odpowiedz #272 : Sierpień 09, 2011, 09:45:11 ť
0

Wolę "armię gejów i lesbijek" niż kolejnych kretynów szerzących nienawiść (czyli np osoby, które stoją po przeciwnej stronie barykady na paradach równości).

mam identyczne zdanie na ten temat .. po prostu to chyba jedyny punkt widzenia, jaki mogę sobie na tę chwilę wyobrazić, innych 'racjonalnych' argumentów tamtej strony znaleźć po prostu nie potrafię. to chyba jedyna rzecz, jaką ludzie mogą wymyślić mówiąc NIE ślubom osób o tej samej płci, nic innego nie przychodzi mi do głowy ..

What the fuck?

Gnatek
Paradise City

Ť Odpowiedz #273 : Sierpień 09, 2011, 10:06:03 ť
0

Twoja wypowiedź merytorycznie jest do...

Możesz to napisać jeszcze raz, ale już tak żeby trzymało się to kupy:)?

Slashowa
Paradise City

Ť Odpowiedz #274 : Sierpień 09, 2011, 10:27:38 ť
0

Chodzi mi o to, że taki pogląd ludzi sprzeciwiających się ślubom, który opisałam we wcześniejszej wypowiedzi wydaje mi się jedynym możliwym . nie może przyjść mi do głowy jak inaczej swój sprzeciw argumentują Ci ludzie .

What the fuck?

Gnatek
Paradise City

Ť Odpowiedz #275 : Sierpień 09, 2011, 10:32:04 ť
0

Może jestem głupi, ale nadal nie ogarniam. Jaki Ty pogląd opisałaś we wcześniejszej wypowiedzi?

Knife
Paradise City

He Is Risen!

Ť Odpowiedz #276 : Sierpień 09, 2011, 10:39:48 ť
0

Gnatek +1!

Slashowa weź komuś wytłumacz o co Ci chodzi niech ktoś inny to opisze, bo tu panuje CHAOS! Wink

Fotograf ślubny -  Kielce

"Pisał o tym Tolkien, inni też już pisali
Że niektórzy mają nieźle najebane w bani"

Slashowa
Paradise City

Ť Odpowiedz #277 : Sierpień 09, 2011, 11:00:37 ť
0

Dobra, nevermind  Cheesy
To nie Wasza wina, po prostu dzisiaj mam problem z ogarnięciem myśli i chaos panuje  Cheesy

What the fuck?

rosiie
Nowicjusz
*

Ť Odpowiedz #278 : Styczeń 02, 2012, 09:41:53 ť
0

zepsuli mi film w kinie  bo przez dosłownie cały film się za mną namiętnie całowali. nic do nich nie mam, ale niech się nie całują w miejscach publicznych.
tak na prawdę to nie ich wina, po prostu się tacy urodzili. Nie powinniśmy ich za to obwiniać to nie ich wina. Nie da się ich zmienić jeśli bardziej pociągają ich faceci. TO TYLE Smiley

Rose25
Knockin On Heavens Door

"Just a little patience ..."

Ť Odpowiedz #279 : Styczeń 02, 2012, 08:38:36 ť
0

Powiem tak ... ja homoseksualistów toleruję. Denerwuję mnie jeśli ktoś w moim towarzystwie nazywa takie osoby: pedziami albo coś w tym guście. Cheesy
Ale denerwuję mnie też takie straszne publiczne obnoszenie się z tym. Niektóre pary hetero nie obnoszą się tak z uczuciami jak homo. Przynajmniej ja tak zauważyłam.

"There are two kinds of people in this world – those what like me, and those that can go to hell." - W. Axl Rose

Strony: 1 ... 17 18 [19] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top