Maj 24, 2012, 03:19:30 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: W razie problemów z rejestracją konta użytkownika, logowaniem lub problemów z funkcjonowaniem forum, prosimy o kontakt pod adresem:

nightrainstation["maupa"]gmail.com

Strony: 1 ... 24 25 [26] Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Gadzety GN'R (Przeczytany 27657 razy)
Gnatek
Paradise City

Ť Odpowiedz #375 : Styczeń 04, 2012, 08:23:44 ť
0

Skąd bierzecie gunsowe gadżety? Tylko z internetu, czy też w tradycyjnych sklepach? Znacie takie (najlepiej na terenie Warszawy)?
Widuję czasem na ulicach dziewczyny, które mają zajebiste koszulki z logiem gunsów, nie takie typowe, proste t-shirty. Zastanawiam się skąd one je mają.

Swego czasu wszystko co Gunsowe kupowałem w dwóch stoiskach w KDT, dopóki HGW siłą nie wygnała kupców ze Świętokrzyskiej. Będę wdzięczny za info, gdzie się przenieśli ci ludzie z tych dwóch stoisk Wink
Ja to polecam to miejsce Tongue
http://xt24.eu/sklep/NighTrain_Station/

Dopiero teraz zauważyłem Twój post Cheesy

Jedno z tych stoisk jest teraz na parterze Millenium Plaza na pl. Zawiszy.

gun20
Welcome to the jungle
*

Ť Odpowiedz #376 : Styczeń 05, 2012, 08:27:49 ť
0

ostatnio w H&M były też koszulki po ok.70 zł nie tylko gunsów, ale też innych zespołów

DennisB-B
Nowicjusz
*

Ť Odpowiedz #377 : Styczeń 21, 2012, 12:40:19 ť
0

Witam
ktoś sie moze spotkał na internecie (polskie strony) bądż gdzies w sklepie  z koszulką Charlesa Mansona - Charlie don't surf ?
dokłsdnei taka jak w linku -  http://www.charlesmansonfanclub.com/NOVELTY/pages/A1596.htm

z góry dzieki

...lubię kiedy sie zieleni , lubię jak sie piwo pieni , gdyby to zrozumieć chciała moja mała.....

Strony: 1 ... 24 25 [26] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top