Maj 24, 2012, 02:07:58 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Gunsi odwiedzili małych pacjentów w Dallas -> http://gunsnroses.com.pl/forum/news-20/gunsi-odwiedzili-malych-pacjentow-w-dallas/

Strony: [1] Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: bilet z Warszawy 15.06.2006 (Przeczytany 1084 razy)
pompon
Zasłużeni
Atittude

Ť : Kwiecień 19, 2011, 09:18:59 ť
0

w sumie to prośba, ale naprawdę ważna dla mnie.
Od ok. 10 lat zbieram bilety z koncertów i jedyne puste okienko w albumie, to...

Guns N' Roses Warszawa płyta  Facepalm
ponieważ przepustką do golden circle było oddanie bieltu, a po koncercie ludzie zabierali je 10-tkami i tak przepadły.

Jeżeli ktoś ma takie cuś na zbyciu z chęcią odkupię Smiley albo wymienię na coś Gunsowego.
Zawsze sobie o tym przypominam wklejając po koncertach nowe (stare) bilety   :'(

Ktoś pomoże?
http://www.badongo.com/pic/216252

SeleneRose
Welcome to the jungle
*

Ť Odpowiedz #1 : Kwiecień 19, 2011, 11:53:22 ť
0

pompon mam takie 2 niewykorzystane bilety z koncertu GnR w Wawie, na którym nie mogłam być; jeden z nich spokojnie mogę Tobie odstąpić  Smiley

JackW
Paradise City

Ť Odpowiedz #2 : Kwiecień 20, 2011, 07:14:20 ť
0

Tak z ciekawości, były bilety kolekcjonerskie, czy tylko ticket pro?

"If you don't like calling it Guns N' Roses, call it G N' R, and if that makes you feel better, then good. That's what I like to call it - G N' R. If you feel Guns N' Roses is so strongly defined by the members that were on its debut album, fine, call this G N' R and find something else to cry about - something worthwhile. There's bigger problems in the world than what a band is calling itself. Jesus, it's fucking rock 'n' roll. We're just going out there, playing, and having a good time. Call it G N' R and enjoy it, that's all. That's my suggestion if the name's really a problem for anyone - if you wanna listen to Guns N' Roses, put on the 'Appetite' album, be happy, and if you wanna listen to G N' R, put on 'Chinese Democracy' and come to a show." - Bumblefoot

pompon
Zasłużeni
Atittude

Ť Odpowiedz #3 : Kwiecień 20, 2011, 10:00:36 ť
0

SeleneRose! Jak mogę Ci się odwdzięczyć?  :radocha:
pogadamy na priv
JackW - z tego co pamiętam ticket pro

Strony: [1] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top