Strona główna
Pomoc
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności
: W razie problemów z rejestracją konta użytkownika, logowaniem lub problemów z funkcjonowaniem forum, prosimy o kontakt pod adresem:
nightrainstation["maupa"]gmail.com
NighTrain Station Guns N' Roses
»
Inne
»
Dead Horse
»
Odp: Piłka nożna
Strony:
1
...
306
307
[
308
]
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Odp: Piłka nożna (Przeczytany 39478 razy)
eXtreme
Warned
Atittude
BuuniAaaa!!:D
Ť
Odpowiedz #4605 :
Wrzesień 21, 2009, 06:03:42 ť
0
Artur78 z Twoją poprzednią wypowiedzią odnośnie Serie A i Interu zgadzam się w 100%
Sobotnia noc, blisko północy:
- A kogo najbardziej kocham na świecie?
- Nie pier***, zgaś światło!
Artur78
Atittude
Ť
Odpowiedz #4606 :
Wrzesień 21, 2009, 06:33:07 ť
0
get_in_the_ring ja nie obieram nic Milanowi za przeszłość,tak to prawda byli co dwa lata w finale ale byli młodsi,mieli liderów w postaci Kaki,Maldiniego,Shewczenki...a w tej chwili nikogo tam takiego nie widać.Pirlo?- to wielki piłkarz ale żaden z niego lider,Gattuso?- to waleczny zawodnik z poziomem umiejętności drwala z naszej drugiej ligi,Pato?-świetny młody talent,ale nie klasa Kaki,Ronaldinio?-gdyby mu się chciało...woli nocne kluby,Seedorf?-od dwóch lat równia pochyła w dół,Nesta?-on zaraz się rozsypie.Widziałem mecz z Marsylją,fuks niesamowity,aż żal było patrzeć na nich, jak ich młodzież z Olympiuqe wkręcała w ziemię.Tylko dzięki geniuszowi Inzagiego(jak on to robi,nie umiejąc biegać i grać w piłkę?) mają trzy punkty.W tym roku są za słabi na jakikolwiek sukces.
Niech Leonardo w spokoju buduje drużynę opartą na młodych gniewnych zawodnikach.
get_in_the_ring
Atittude
jestem hardkorem
Ť
Odpowiedz #4607 :
Wrzesień 21, 2009, 10:28:56 ť
0
jasne.. zakładam sie o browara, że będą mieć pewne miejsce w pierwszej trójce ligi i co najmniej ćwierćfinał LM.
Nie mam certyfikatu!
Slash skończył sie na Kill 'em All.
Ghost_82
Atittude
Ť
Odpowiedz #4608 :
Wrzesień 21, 2009, 10:45:52 ť
0
http://mundial.wp.pl/kat,1019539,title,Kowalczyk-badzcie-soba-badzcie-slabi,wid,11517459,wiadomosc.html
- czytając to, omal się nie udławiłem ze śmiechu
A co do LM, to na Milan zawsze trzeba brac poprawkę, to jest drużyna typowo turniejowa i słabe wyniki w lidze nie muszą o niczym świadczyc. Weźcie sobie np reprezentacje Niemiec, niby drużyny nie mają, a jak grają
Tak więc pozory mogą mylić.
Uploaded with
ImageShack.us
Artur78
Atittude
Ť
Odpowiedz #4609 :
Wrzesień 21, 2009, 11:12:10 ť
0
Może i ten Kowalczyk smiesznie pisze,ale najbardziej zabawnie było jak on grał w reprezentacji....w dupie był i g***o widział.Takie sukcesy reprezentacja odniosła jak był jej gwiazdą.
Pomijam olimpiadę ,bo to nie piewsza "POWAŻNA"reprezentacja i Betis ,bo kogo to obchodzi że tam grał.
DrDrei
Scraped
one more step to go
Ť
Odpowiedz #4610 :
Wrzesień 21, 2009, 11:23:01 ť
0
Cytat: Artur78 Wrzesień 21, 2009, 06:33:07
get_in_the_ring ja nie obieram nic Milanowi za przeszłość,tak to prawda byli co dwa lata w finale ale byli młodsi,mieli liderów w postaci Kaki,Maldiniego,Shewczenki...a w tej chwili nikogo tam takiego nie widać.Pirlo?- to wielki piłkarz ale żaden z niego lider,Gattuso?- to waleczny zawodnik z poziomem umiejętności drwala z naszej drugiej ligi,Pato?-świetny młody talent,ale nie klasa Kaki,Ronaldinio?-gdyby mu się chciało...woli nocne kluby,Seedorf?-od dwóch lat równia pochyła w dół,Nesta?-on zaraz się rozsypie.Widziałem mecz z Marsylją,fuks niesamowity,aż żal było patrzeć na nich, jak ich młodzież z Olympiuqe wkręcała w ziemię.Tylko dzięki geniuszowi Inzagiego(jak on to robi,nie umiejąc biegać i grać w piłkę?) mają trzy punkty.W tym roku są za słabi na jakikolwiek sukces.
Niech Leonardo w spokoju buduje drużynę opartą na młodych gniewnych zawodnikach.
pewnie ze Milan jest teraz w kryzysie, nie ma dyskusji, ale jest niestety ofiara fatalnej polityki transferowej klubu, wystarczy
spojrzec sprzedali Kake za 65mln i kogo kupili w jego miejsce? jedyny klasowy pilkarz to Huntelaar...ktory na razie nic nie
pokazal
ale pare sprostowan:
Gattuso -to ciagle jeden z najlepszych defensywnych pomocnikow swiata...nie tak dawno obok Makelele najlepszy...a walecznosc
i twardosc Gattuso jest legendarna, to chyba jedyny zawodnik w historii ktory dokonczyl mecz z zerwanymi wiezadlami, a lekarze mowia
ze narzedzia sie lamia na jego kosciach....
Pato-talent nie gorszy od Messiego - ale to nie jest srodkowy napastnik...a niestety bywa tak ustawiany, za slabe waunki fizyczne do
takiej gry
Seedorf - w ostatnich 3 sezonach strzelal w lidze odpowiednio 6,7 i 7 goli (najwiecej w karierze dla Milanu)... z Marsylia 2 asysty...
ze juz nie wspomne o pladze kontuzji w zespole: Nesta nie gral caly sezon, Abbiati ktory bronil swietnie zerwal wiezadla, Gattuso byl
dlugo kontuzjowany...
niestety zmiana pokoleniowa w Milanie jest bardzo powolna ale to obok Boca Juniors najbardziej utytulowany klub na swiecie
(18 pucharow)
GUNS
A
ND
ROSE
S
la banda mas peligrosa del planeta
www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl
mafioso
Newsman
One In A Million
Ť
Odpowiedz #4611 :
Wrzesień 22, 2009, 09:04:05 ť
0
http://www.weszlo.com/news/3717
Moje relacje z koncertów
Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem ...
... i lubię spacery
vitia
Uploaderzy
Paradise City
Nałogowy Współwłaściciel
Ť
Odpowiedz #4612 :
Wrzesień 22, 2009, 09:40:42 ť
0
Dla "przemyslenia"
„wyjaśnienie” przyczyn porażki polskiej reprezentacji…
- Interesuje mnie jedynie zwycięstwo! - grzmiał Leo Beenhakker przechadzając się w tę i z powrotem przed grupką skupionych piłkarzy.
- Dobrze, powtórzę jeszcze raz. Żewłakow! Co to jest?
Wywołany wyprężył się na baczność i stuknął obcasami. To znaczy próbował, lecz gumowe korki stłumiły odgłos.
- To jest kura panie generale!
- g***o tam! Bosacki! Co to jest?
Bartosz Bosacki przez chwilę z uwagą przyglądał się okazanemu przedmiotowi.
- To nie jest kura? - zaczął asekuracyjnie.
- Dobrze. To nie jest kura. A co to jest?
- Nie kura, panie gene... znaczy, panie trenerze.
- To już wiem. Pytałem, co to jest.
- To jest... to jest piii...
- Dobrze, dobrze, pi?
- Pinokio?
- Sam jesteś Pinokio! Dudka! Co to jest?
- To jest piłka, panie trenerze!
- Brawo! Świetnie! Reszta słyszała? No to wszyscy razem powtarzamy. Głośno! Żebym was słyszał!
- Toooojeeeeestpiiiiiiiłkaaaaaaa.
- Dobrze. Piłka do gry w piłkę nożną, zwaną też futbolem. Dlatego czasami nazywa się ją też futbolówką. Dudka! Czemu Gancarczyk się przewrócił?
Dariusz Dudka podbiegł do kolegi, który zsunął się z ławki i jęczał na podłodze w pozycji "ranek na weselu". Fachowo sprawdził puls i oddech, po czym zdał relację.
- Zwykłe omdlenie, panie trenerze.
- Omdlenie? A to czemu?
- Zwykle tak reaguje na natłok informacji. Po prostu układ nerwowy mu się wyłącza. Pan trener podał zbyt dużo informacji o piłce, kolega próbował to przyswoić i zapomniał oddychać. Niedotlenienie mózgu i omdlenie jako naturalna konsekwencja.
- Ale ja tylko powiedziałem, że piłka to futbolówka!
- No właśnie. Za dużo informacji na raz, proszę pana.
Leo przez chwilę milczał, po czym machnął ręką.
- Nieważne. Błaszczykowski! Co macie robić z piłką na meczu?
- Nie dotykać rękami!
- Dobrze. A do tego co? Tak, Boruc?
- Ja mogę rękami, trenerze?
- Możesz.
Ktoś nieśmiało zaprotestował.
- Dlaczego Boruc może rękami, a my nie?
- Bo Boruc jest bramkarzem.
- Ale to niesprawiedliwe. Dlaczego zawsze Boruc jest bramkarzem?
- Bo mam rękawice, złamasie!
- Sam jesteś złamasem, złamasie!
- Spokój!!! - Leo włożył w ten okrzyk tyle sił, ile miał - Boruc może dotykać piłki rękami, a wy nie. Jasne?
- Ale...
- Jasne?!!!
- Tak, trenerze.
- To dobrze. Nie zazdrośćcie mu, bo on będzie musiał cały mecz stać na bramce, a wy będziecie mogli strzelać gole. Ooo... widzę że Gancarczyk doszedł do siebie. Zuch chłopak. Tak, Lewandowski?
- Co to znaczy strzelać gole, trenerze?
- To znaczy musicie umieścić piłkę w bramce przeciwnika.
- Ale tylko Boruc może jej dotykać!
- Tak, ale piłka nożna polega na kopaniu piłki nogami. Trochę to zakrawa na pleonazm, bo niby nie można kopać rękami, ale... Czemu Gancarczyk znowu leży?
- Pleonazm, trenerze. Załatwił go pan tym chyba na cacy.
- Ups...
- Chyba trzeba będzie zadzwonić po erkę...
- Dobrze, niech ktoś zadzwoni. Na czym to ja... Acha. Trzeba wkopać piłkę do bramki przeciwnika.
Wśród zawodników zapanowało poruszenie. Wreszcie z ławki podniósł się Krzynówek.
- Ale to bardzo trudne, trenerze. Niech pan sam spojrzy - piłka jest okrągła i bardzo trudno jest ją tak kopnąć, żeby poleciała tam gdzie się chce. O, proszę...
Tu Krzynówek postawił przed sobą piłkę i spróbował kopnąć w stronę Beenhakkera. Guerreiro, trafiony centralnie w nos, dołączył stanami świadomości do Gancarczyka. Leo przeciągnął sobie wolno dłonią po twarzy. Zrobił kilka głębokich wdechów.
- Nie wiem, jak tego dokonacie, ale macie wygrać. Macie ich roznieść, rozgnieść i rozgromić! Macie być jak polska husaria pod Wiedniem! Jak szwoleżerowie pod Samosierrą! Jak Jagiełło pod Grunwaldem! Zrozumiano?
Brożek nieśmiało podniósł rękę.
- Na pewno jak Jagiełło pod Grunwaldem?
- Tak, do jasnej cholery!
- A skąd trener tak dobrze zna historię Polski?
- Nieważne! A teraz won! Na boisko!
- Piłkarze stali przy wyjściu do szatni. Lewandowski jeszcze raz przypominał słowa trenera.
- Pamiętacie, co nam powiedział? Mamy być jak Jagiełło!
- A co robił Jagiełło? - spytał Guerreiro, któremu dawna historia Polski nie była jeszcze dość bliska.
- Z tego co wiem, to trzeba stać na wzgórzu i po prostu patrzeć, co robią tamci...
- Ale na boisku nie ma wzgórza!
- No to po prostu będziemy stać i patrzeć. Trener na pewno będzie zadowolony.
Wszystko jasne ??
No Rose - No Fun (Axl ofkorse)
zqyx is here
DrDrei
Scraped
one more step to go
Ť
Odpowiedz #4613 :
Wrzesień 23, 2009, 09:07:30 ť
0
Keane do Webba: pokaż mi żółtą kartkę!
wp.pl
COS SPECJALNIE DLA CIEBIE ZQYX
Przypomnijmy, cały temat "nurkowania" zaczął się od meczu eliminacji Ligi Mistrzów pomiędzy Celtikiem Glasgow a Arsenalem Londyn, gdy piłkarz "Kanonierów" upadł w polu karnym. Sędzia uznał, że Boruc faulował i podyktował rzut karny. Od tego czasu w Anglii rozgorzała dyskusja: kto nurkuje? kto nie? kto gra czysto? kto najczęściej oszukuje?
Każda kolejka dostarcza nowych materiałów. Tak było również w ostatniej kolejce, w meczu Chelsea z Tottenhamem. W 56 minucie, przy stanie 1:0 dla "The Blues", w pole karne Chelsea wpadł Robbie Keane i został sfaulowany przez Ricardo Carvalho. Dobrze znany polskim kibicom Howard Webb uznał, że faulu nie było. Sfrustrowany Keane krzyczał do sędziego, żeby w takim razie pokazał mu żółtą kartkę za "nurkowanie". Webb kartonika nie wyjął. Powinien za to podyktować rzut karny, gdyż jak pokazują powtórki, Keane był faulowany.
Howard Webb jest nie tylko czarnym charakterem dla Polaków, ale również dla Tottenhamu. Nie dość, że w opisywanym meczu nie podyktował "jedenastki", to w kwietniu tego roku w meczu z Manchesterem United podyktował ją... przeciw Tottenhamowi. W dodatku niesłusznie...
Oprócz dyskusji o przewracaniu w polu karnym, w angielskich mediach zaczyna się mówić również o tym, że Howard Webb jednak nie jest najlepszym angielskim sędzią. My to wiemy już od dawna...
Keane do Webba: pokaż mi żółtą!
http://www.youtube.com/v/Xq_DJIM3_-A&ap=%2526fmt%3D18&rel=0
Webb musi odejsc
ilez tych przypadkow juz bylo...
GUNS
A
ND
ROSE
S
la banda mas peligrosa del planeta
www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl
Strony: