|
Marvolo
|
 |
Ť Odpowiedz #150 : Lipiec 01, 2011, 07:00:18 ť |
0
|
Według mnie jest to najlepsze co Axl zrobił po 1994 r. Piękna balladka z chwytającą za serce partią klawiszową i świetną solówką. Jednak najważniejszy w tej piosence jest jednak tekst i jego interpretacja przez Axla. Śpiewa ją świetnie. Piękne są zwłaszcza przejścia z płaczliwego tonu do jego "skrzeku". Zdecydowanie utwór zmuszający do refleksji i wzruszający. Ach jak cudownie byłoby go zobaczyć w wykonaniu starych gunsów...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gaudencja666
|
 |
Ť Odpowiedz #151 : Grudzień 13, 2011, 10:20:28 ť |
0
|
Ahh.. Odświeżmy stare tematy. Uwielbiam tą piosenkę, jak tylko ją usłyszałam zaczęło się katowanie. Nie będę się rozpływać nad poszczególnymi składnymi. Napisze tylko, że efekt melodii, tekstu i głosu Axla jest poruszający i.. po prostu świetny Jeśli chodzi o wolne Gunsów to jest to zdecydowanie jeden z moich ulubionych kawałków. 10/10
|
|
|
|
|
|
"Pie*dol ten świat, bo to on jest właśnie piekłem..."
"Władza jest zawsze gwałtem na ludziach."
|
|
|
|
Kara05.10
|
 |
Ť Odpowiedz #152 : Styczeń 07, 2012, 10:11:48 ť |
0
|
Wedlug mnie "This I Love to najlepsza piosenka z tej plyty. Axl po raz kolejny pokazal na co go stac 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rose25
|
 |
Ť Odpowiedz #153 : Styczeń 07, 2012, 11:33:40 ť |
0
|
Jak usłyszałam po raz pierwszy ta piosenke to się wzruszyłam. Przepiękna, chwyta za serce. Łezka w oku się kręci. Teraz troszkę mi sie przejadła niestety. ;//
|
|
|
|
|
|
"There are two kinds of people in this world – those what like me, and those that can go to hell." - W. Axl Rose
|
|
|
|
gun20
|
 |
Ť Odpowiedz #154 : Styczeń 07, 2012, 11:38:27 ť |
0
|
ja miałam podobnie. do tego mogłam słuchać ją na okrągło  . kiedyś myślałam, że Axl nie ma juz takiego głosu jak kiedyś, ale słysząc piosenke zmieniłam zdanie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tina.
|
 |
Ť Odpowiedz #155 : Luty 13, 2012, 04:21:29 ť |
0
|
Za pierwszym przesłuchaniem był mi obojętny..Niesamowicie spodobał mi się jednak tekst, więc postanowiłam posłuchać kilka razy i się zakochałam. Z pewnością jeden z najlepszych utworów na płycie. Genialna ballada!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bricked
Welcome to the jungle
Fuck... Ooops!

|
 |
Ť Odpowiedz #156 : Luty 26, 2012, 01:38:49 ť |
0
|
W mojej czołówce z Chinese - obok Better i Chinese Democracy  uwielbiam 
|
|
|
|
|
|
'cause I'd rather be alone _____ You got to keep Your fire burning inside
|
|
|
|
Nadja De Mormynt
|
 |
Ť Odpowiedz #157 : Luty 26, 2012, 02:19:24 ť |
0
|
żadne "listopadowe kraj'e" nie są tym co this i love ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
venii
|
 |
Ť Odpowiedz #158 : Luty 26, 2012, 12:05:28 ť |
0
|
10/10, zdecydowanie jeden z moich ulubionych utworów, zawsze chwyta mnie za serce, genialny..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WAR 85
|
 |
Ť Odpowiedz #159 : Luty 26, 2012, 04:33:32 ť |
0
|
ja ogolnie nie przepadam za piosenkami Gunsow po rozpadzie starego skladu ale ta piosenka nie jest taka zla mimo wszystystko to nie to co dawniejsze ich piosenki ![;]](http://gunsnroses.com.pl/forum/Smileys/ipb/krzywy.gif)
|
|
|
|
|
|
''Strach jest wtedy, gdy nie ma miłości. Miłość jest wtedy, gdy nie ma strachu.'' A.Rose
|
|
|
|
Kortina98
|
 |
Ť Odpowiedz #160 : Kwiecień 07, 2012, 11:23:57 ť |
0
|
Tak samo, kocham twórczość Gunsów przed rozpadem(no i nowym składem), ale nie gardzę Chińszczyzną, i This I Love jest- zaraz obok Street Of Dreams (The Blues) i Better - jest najlepsze z całego albumu.
|
|
|
|
|
|
I sometimes wish I'd never been born at all... ----------------------------------------------------------------------------------------- ''Those who say nobody's perfect have never seen young W. Axl Rose!''♥ 
|
|
|
satch86
Nowicjusz
|
 |
Ť Odpowiedz #161 : Kwiecień 18, 2012, 09:50:57 ť |
0
|
Piosenka taka sobie. Nie umywa się do starych ballad. Nawet z ChD wolę np. CITR, niż TIL. Niezłe solo gitarowe, ale naprawdę ciężko przebić te z Estranged, NR czy nawet DC.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|