Maj 25, 2012, 07:10:32 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zakk Wylde o Axlu i supportowaniu Gunsów -> http://gunsnroses.com.pl/forum/guns-n39-roses/zakk-wylde-o-axlu-i-supportowaniu-gunsow/

Strony: 1 [2] Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pozdro dla Universalu (Przeczytany 2647 razy)
vitia
Uploaderzy
Paradise City

Nałogowy Współwłaściciel

Ť Odpowiedz #15 : Listopad 22, 2008, 10:33:10 ť
0

Fakt, za cenę i jednocześnie"normalne" wydanie - szacun Smiley

No Rose - No Fun (Axl ofkorse)

zqyx is here

rose84
One In A Million

Prosacówna Zeppelinka

Ť Odpowiedz #16 : Listopad 23, 2008, 12:15:19 ť
0

plus i minus daje zero, no nie ? ;>
A nie minus ?  sorcerer

ej, musisz zadawać tak trudne pytania  Cheesy jestem antytalentem matematycznym  Cry

tak czy inaczej mój ukłon w stronę Universalu byłby większy, gdyby zadbali o promocję, której po prostu NIE MA   rolleyes w takim kraju jak Polska ludzi trzeba muzycznie edukować, a sam fakt obniżenia ceny nie sprawi,że ktoś po tą płytę sięgnie...

Allenstein_gunner
Paradise City

the best of ME :)

Ť Odpowiedz #17 : Listopad 23, 2008, 12:33:04 ť
0

Tak się przez te kilka dni zasłuchałem w płycie  kiss że zapomniałem o podziękowaniach które na pewno się należą. Za cenę i za formę w jakiej ChD została wydana. Natomiast zgadzam się z rose84- promocja zdałaby się lepsza. Ale taki to chyba urok naszego kraju  Ironicznie na zachodzie jest pod tym względem chociaż troszkę lepiej

Read it baby with the morning news, with a sweet hangover and the headlines too  Cool
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Jak mądre byłyby kobiety, gdyby miały te rozumy, które dla nich mężczyźni potracili"- J. Tuwim
"Nie nadużyłem alkoholu. To tylko cały świat jest trzy kieliszki do tyłu"- H. Bogart
"Czynić dobro, gdzie to jest możliwe, kochać wolność ponad wszystko, nie zaprzeć się prawdy nawet przed tronem!"- L. van Beethoven
 "Why the law? Because the law, my boy, puts us into everything. It's the ultimate backstage pass. It's the new priesthood baby"
"Gdyby Bóg nie istniał ludzie musieliby go wymyślić"- Wolter

CzarnaWdowa
Pink Lady
Paradise City

I'm using my illusion!

Ť Odpowiedz #18 : Listopad 24, 2008, 11:08:14 ť
0

Universalu - pozdrawiam Cię.

Wydanie piękne, zwłaszcza za tak niską cenę. Ale promocję położyliście po całości. Mimo wszystko - dzięki! :]

Najbardziej Różowa z różowych.

Strony: 1 [2] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top