Maj 19, 2012, 09:23:38 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podaj±c nazwę użytkownika, hasło i długo¶ć sesji
Aktualno¶ci: Nowy Stinson już do słuchania -> http://gunsnroses.com.pl/forum/index.php?topic=9187.0

Strony: 1 2 3 [4] Do dołu
  Drukuj  
Autor W±tek: GNR gra dzi¶ w LA (Przeczytany 8403 razy)
0 użytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
alas
Paradise City

Wiadomo¶ci: 619

« Odpowiedz #45 : Luty 24, 2007, 11:24:39 »
0

na takich imprezach wydaje mi się ze muzyka jest jakbył tłem/dodatkiem więc nie ma co dziwic ze podczas koncertu gnr i pewnie nietylko ich ludzie normalnie rozmawiaj±, jedza, pija itd. troszke dziwme by było jakby na sam widok gunsów wszyscy zaproszeni zaczeli tanczyc i spiewac wraz z zespołem.

rose84
One In A Million

Wiadomo¶ci: 5092

Prosacówna Zeppelinka

« Odpowiedz #46 : Luty 24, 2007, 12:57:35 »
0

Tłum vipów zajętych sob±, często odwróconych plecami do sceny, konsumuj±cych jakie¶ wykwintne dania z  przyklejonym u¶miechem na twarzach...
Ale zdjęcia ludzi którzy tam byli s± tylko połaczone z wystpem GNR... Nie jest to klip robiony "w czasie rzeczywistym"... po prostu zdjecia gwiazd polaczyli ze zdjeciami z wystepu GNR...

Nie wiem czy to jasno napisałem... Tongue
Ja byłam przekonana, że kręcone to było równocze¶nie... ;)Nie zmienia to jednak faktu, że występ na tego typu imprezach wygl±da wła¶nie w taki sposób...  

bizkit
Atittude

Wiadomo¶ci: 2269

« Odpowiedz #47 : Luty 26, 2007, 04:16:06 »
0

Co oni k***a zrobili z tym ¶wietnym utworem? Pitolenie przy ognisku.
Chyba najbardziej zrypany kawałek ze starego reprtuaru Gunsów. Nawet chyba nie chyba.

DrDrei
Scraped

Wiadomo¶ci: 8531

one more step to go

« Odpowiedz #48 : Luty 26, 2007, 07:15:03 »
0

Co oni k***a zrobili z tym ¶wietnym utworem? Pitolenie przy ognisku.
Chyba najbardziej zrypany kawałek ze starego reprtuaru Gunsów. Nawet chyba nie chyba.
cos za cos, za to masz 5 razy lepszy nightrain

GUNS AND ROSES

la banda mas peligrosa del planeta

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

bizkit
Atittude

Wiadomo¶ci: 2269

« Odpowiedz #49 : Marzec 02, 2007, 08:03:03 »
0

Nie wydaje mi się co¶. Żaden utwór moim zdaniem nie brzmi lepiej u NewGnr. Chociaż znowu tak wielu bootlegów nie słyszałem.
No ale jesli nawet, to ja nie chcę k***a kompromisu, jakiego¶ bilansu - co¶ na plus, co¶ na minus. Ja chcę żeby wszystko kopało mi dupę jak za dawnych dobrych czasów, żeby te utwory wzbudzały takie emocje. Gdzie to wszystko...
No, ale kończę bo chyba wchodzę na temat stare/nowe GNR.

Strony: 1 2 3 [4] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top