Strona główna
Pomoc
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
Witamy,
Go¶ć
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesi±c
Zawsze
Zaloguj się podaj±c nazwę użytkownika, hasło i długo¶ć sesji
Aktualno¶ci
: Brzmieć jak Slash... ->
http://gunsnroses.com.pl/forum/index.php/topic,8011.0.html
NighTrain Station Guns N' Roses
»
Guns N' Roses
»
Koncerty
»
2006 European & US Tour
»
Supporty
Ankieta
Pytanie:
Który support podobał się wam najbardziej?
Głosów w sumie: 0
Strony:
1
[
2
]
3
4
...
12
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
W±tek: Supporty (Przeczytany 14902 razy)
0 użytkowników i 1 Go¶ć przegl±da ten w±tek.
Hubik
Zasłużeni
Street of dreams
Edomaniak
Supporty
«
Odpowiedz #15 :
Maj 25, 2006, 08:24:04 »
0
A czy występ Kobranocki jest już gdzie¶ oficjalnie potwierdzony? Bo może Odyssey się po porostu pomylił i chciał dać biografię Oddziału Zamkniętego?
VICTORY-OR-DEATH
Reckless Life
Supporty
«
Odpowiedz #16 :
Maj 25, 2006, 08:26:20 »
0
dla gn'r planujemy niespodzianke, a dla supportow powinnismy zaplanowac cos, zeby dlugo nie pograli!!!
mrpaul
Nowicjusz
Wiadomo¶ci: 9
Supporty
«
Odpowiedz #17 :
Maj 25, 2006, 08:33:26 »
0
Hey - moze Ľle robię przedstawiaj±c swoje zdanie, ale:
- byłem na kilku z*******ych koncertach - Jarocin 2005, Rock-Arena 2006 - cech± wspólna było to iż najlepsz± kapel± była Kobranocka!!!
pocztyajcie "Teraz Rocka" zreszt±
Kobranocka zajebi¶cie koncertuje i nawet lepiej od Kultu wypadaj± ostatnio!!!
CZujecie - ludzie, którzy znaj± tylko Irlandię odpadaja na ich koncertach - to jest totalny czad jak oni graj± - np "uwierzy c w media" to czad pokroju "garden od eden" a w ogóle GNR jest moj± kapel±, a po koncertach Kobrnocki znajduję sporp podobieństw - tzn chłopaki z Torunia też graj±czysto gitarowego rocka czady i ballady.
Malo ich w mediach bo nie daj± dupy. Za to na koncertach potrafi± przypierdolić bardzo!!!
My¶lę, że wszystko jest jasne wchodzimy na sztukę od 15-tej, graj±supporty, a GNR gra o konkretnej godzinie - wyzywanie Kobranocki i Oddziału nic nam nie pomoże - pokarze tylko, że jeste¶my wie¶niakami...
Uwierzcie mi - moze kto¶ by chciałby supportm była Metallica czy System Of A Down, ale ja osobi¶cie jestem bardzo kontent z Kobrnocki!!!
Bo support ma wprawić mnie w dobry klimat - a Kobranocka to gwarantuje!!
A potem!!! Wow - szkoda, że nie ma Slasha, ale liczę, że show będzie nie gorsze niż to co przeżyłem w Paryżu!!
Ssof - gratuluję buractwa
«
Ostatnia zmiana: Maj 25, 2006, 08:35:03 wysłane przez mrpaul
»
rose84
One In A Million
Prosacówna Zeppelinka
Supporty
«
Odpowiedz #18 :
Maj 25, 2006, 08:48:16 »
0
Możecie my¶leć teraz, co Wam się podoba, ale wezmę ze sob± CD Player, więc chyba tego aż tak traumatycznie nie przeżyję...
.
Ponadto support przestał mnie już interesować i zaczynam się zastanawić, czy zdajecie sobie sprawę przed kim te zespoły zagraj±???
Ludzie, Gn`R to nie jaka¶ podrzędna podwórkowa kapela...! Ok, już dalej nie komentuję.
http://rose84.fotolog.pl/
VICTORY-OR-DEATH
Reckless Life
Supporty
«
Odpowiedz #19 :
Maj 25, 2006, 08:52:06 »
0
moze ty jestes burakiem!!!!!!!!!!!!!!!!! bo to ty tak sie podniecasz tymi zespolami i nie mozesz sie pogodzic z opinia, ktora ja wyrazilem.
po to jest forum. musisz uszanowac to ,ze komus moze sie to nie podobac!!! sa jedni , ktorzy sa zadowoleni, a drudzy zawiedzeni i tez pisza, ze dlugo nie pograja. nie przeginaji i mi nie wjezdzaj koles!!!!!!!!
Prosze o spokój.Ataki personalne nie będ± tolerowane.Ostrzegam tylko raz.Zły mod.
«
Ostatnia zmiana: Maj 25, 2006, 08:56:30 wysłane przez zqyx
»
Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar
" sonic reducer "
Supporty
«
Odpowiedz #20 :
Maj 25, 2006, 08:53:48 »
0
Hey - moze Ľle robię przedstawiaj±c swoje zdanie, ale:
- byłem na kilku z*******ych koncertach - Jarocin 2005, Rock-Arena 2006 - cech± wspólna było to iż najlepsz± kapel± była Kobranocka!!!
pocztyajcie "Teraz Rocka" zreszt±
Kobranocka zajebi¶cie koncertuje i nawet lepiej od Kultu wypadaj± ostatnio!!!
CZujecie - ludzie, którzy znaj± tylko Irlandię odpadaja na ich koncertach - to jest totalny czad jak oni graj± - np "uwierzy c w media" to czad pokroju "garden od eden" a w ogóle GNR jest moj± kapel±, a po koncertach Kobrnocki znajduję sporp podobieństw - tzn chłopaki z Torunia też graj±czysto gitarowego rocka czady i ballady.
Malo ich w mediach bo nie daj± dupy. Za to na koncertach potrafi± przypierdolić bardzo!!!
My¶lę, że wszystko jest jasne wchodzimy na sztukę od 15-tej, graj±supporty, a GNR gra o konkretnej godzinie - wyzywanie Kobranocki i Oddziału nic nam nie pomoże - pokarze tylko, że jeste¶my wie¶niakami...
Uwierzcie mi - moze kto¶ by chciałby supportm była Metallica czy System Of A Down, ale ja osobi¶cie jestem bardzo kontent z Kobrnocki!!!
Bo support ma wprawić mnie w dobry klimat - a Kobranocka to gwarantuje!!
A potem!!! Wow - szkoda, że nie ma Slasha, ale liczę, że show będzie nie gorsze niż to co przeżyłem w Paryżu!!
Ssof - gratuluję buractwa
Każdy ma prawo do wyrażenia własnego zdania.Ja osobi¶cie Kobranockę kojarzę ¶rednio,dlatego też nie pałałem zbytnim entuzjazmem,ale po tym,co napisałe¶ jestem dobrej my¶li.Przy okazji zapytam,bo jak rozumiem znasz dobrze ich twórczo¶c.Jakie utwory polecasz? Wrzucanie na forum jest zabronione,ale tytuły podać można
Canis_Luna's toxic twin brother !
"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby w¶ciekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "
" Bo Rybnik chciał " Slither
http://polakpotrafi.pl/projekt/flaga-na-koncert
!!!
Na forum istnieje opcja szukaj -
http://gunsnroses.com.pl/forum/index.php?action=search
Witek
Administrator
One In A Million
Supporty
«
Odpowiedz #21 :
Maj 25, 2006, 08:55:09 »
0
Nie znam Kobranocki wiec ciezko mi cokolwiek powiedziec o supporcie, jedni ich lubia, drudzy nie... Szykowanie "kamieni" na support jest totalnym bezsensem... Trosze kultury
Najwazniejsze,zeby Gn'R dalo dobry koncert, supporty powinny nas rozgrzac i tyle...
I prosze bez wyzwisk od burakow tudziez innych warzyw oraz innych brzydkich rzeczy (choc w gruncie rzeczy warzywa nie sa brzydkie
http://bulak.home.pl/blog
http://bulak.home.pl
Zapraszam:)
Witold tylko i wył±cznie Kasiowy :-)
Boski_Krzychu
SG-1
Zasłużeni
Atittude
Wiadomo¶ci: 1787
Al kocholik
Supporty
«
Odpowiedz #22 :
Maj 25, 2006, 08:58:16 »
0
Hippisówka, Gorycz w chlebie, I Nikomu Nie Wolno Sie z Tego Smiac - ¶wietne kawałki
polecam
Spoko można nie lubić Kobranocki ale trochę opanowania a nie organizowania jakiej¶ smiesznej batali przeciw supportom. Zreszt± nikomu się nie dogodzi.
Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar
" sonic reducer "
Supporty
«
Odpowiedz #23 :
Maj 25, 2006, 09:02:12 »
0
Ja idę na koncert,żeby się dobrze bawić.Jasne gwiazd± będzie Gn'R,ale jesli kto¶ woli 2 godziny Gn'R i 5 minut supportów ł±cznie to nie tędy droga. Trochę opanowania.Parę głębokich oddechów i luz. Agresja nie jest nigdy dobrym rozwi±zaniem.
Chce kto¶ brać cdplayera,prosze bardzo.
Ale jak kto¶ zepsuje mi koncert,obojętnie,czy będzie to występ Kobranocki,Oddziału,czy Gn'R to osobi¶cie zbanuję
"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby w¶ciekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "
!!!
rose84
One In A Million
Prosacówna Zeppelinka
Supporty
«
Odpowiedz #24 :
Maj 25, 2006, 09:03:47 »
0
supporty powinny nas rozgrzac i tyle...
Pozwolę sobie na "zrelatywizowanie" pojęcia "rozgrzać"...
Fakt, zawsze można wykorzystać ten czas, oszczędzaj±c siły na występ Gunsów.
Szkoda, że nie potrafię robić na drutach, bo wzięłabym jak±¶ wełnę i zrobiła sobie beret w stylu rasta
.
Mam lepszy pomysł! 15 czerwca to pięc dni przed egzaminem z literatury, więc zabiorę bagaż lektur (mam niezwykle rozwinięt± podzielno¶ć uwagi)
.
«
Ostatnia zmiana: Maj 25, 2006, 09:09:39 wysłane przez rose84
»
Boski_Krzychu
SG-1
Zasłużeni
Atittude
Wiadomo¶ci: 1787
Al kocholik
Supporty
«
Odpowiedz #25 :
Maj 25, 2006, 09:05:40 »
0
A ja wezmę szydełko i zeszyty do matmy jak wyjdzie Axl bo ja jadę głównie na supporty a jakie¶ Gn'r mnie nie interesuje....
Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar
" sonic reducer "
Supporty
«
Odpowiedz #26 :
Maj 25, 2006, 09:08:56 »
0
Boski Krzychu banned
Doceniam ironię.Róbcie co chcecie,ale nie psujcie innym koncertu
Tylko tyle i aż tyle.Ja z chęci± zobaczę wszystkie 3 zespoły,nawet je¶li będ± grały cał± noc.W końcu takie wydarzenie nie dzieje się co dzień.A Gn'R nie zagra wcale dłużej tylko dlatego,że kto¶ wygoni supporty.Mało tego,będziemy po prostu dłużej czekać,a chyba nie o to chodzi.
!!!
rose84
One In A Million
Prosacówna Zeppelinka
Supporty
«
Odpowiedz #27 :
Maj 25, 2006, 09:18:49 »
0
Chce kto¶ brać cdplayera,prosze bardzo.
Ale jak kto¶ zepsuje mi koncert,obojętnie,czy będzie to występ Kobranocki,Oddziału,czy Gn'R to osobi¶cie zbanuję
Ten kto¶ ma na imię rose84
i nie zepsuje Ci raczej koncertu, bo chyba się w tym tłumie nawet nie dostrzeżemy
. Poza tym nie zamierzam bojkotować tej kapeli, ale uważam, ze tego typu zespoły mog± grać na dniach jakiego¶ miasta i wtedy jest to uzasadnione!
Skoro graj± przed Gn`R, czego nie potrafie racjonalnie ogarn±ć my¶lami, postanowiłam sobie utworzyć support za pomoc± CDPlayera lub własnej inwencji twórczej (czyt. prace techniczne).
krelke
Szara Eminencja / Wodopój...
Administrator
Scraped
!!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
Supporty
«
Odpowiedz #28 :
Maj 25, 2006, 09:19:09 »
0
Ja wychodze z zalozenia ze nie musze domagac sie od supportow bisow ale z kultura mozna im pozwolic zagrac... Myslicie ze dla nich przed GN'R wystep nie bedzie przezyciem...a ja nawet chetnie zobacze co ze soba prezentuje Kobranocka jesli sie nie myle...graja Irlandie...(kojarzy mi sie z kims z LO;] )a jesli nie to cos mi sie pokickalo...
a jakie kolwiek podjete kroki aby zakonczyc szybko support to bedzie bez sens!!! czesto na koncertach nie jestem wiec chetnie zobacze supporty;]
mrpaul
Nowicjusz
Wiadomo¶ci: 9
Supporty
«
Odpowiedz #29 :
Maj 25, 2006, 09:25:41 »
0
O! Widzę, że mocno podgrzałem atmosferę!!
Mam nadzieję, że równie gor±ca będzie podczas koncertu.
Wedługm nie jest pewien harmonogram np - 17 support 1, 18 support 2, 20:00 GNR - to dlaczego mamy wyzywać Kobranockę i Oddział - lepiej posłuchać, pobawić się i tyle.
Owszem znam bardzo dobrze twórczo¶ć Kobranocki. Wygrali swój pierwszy Jarocin w 1986 i wtedy był największy boom na nich - zakończyło to się w 1994 roku. Więc boom był spory, nieprawdaż??
Wydali w tym czasie 4 płyty, potem spora przerwa i w 2001 wyszła kolejna i teraz luty 2006 nowa - ¶wietna (gor±co Wam polecam) "Sterowany jest ten ¶wiat". Cały czas koncertowali - to już "oczko" 21 lat!
Moje ulubione numery - takie, które rozgrzewały mnie zawsze na koncertach to:
I nikomu nie wolno się z tego ¶miać, Hipisówka, Współczucie dla diabła, Gorycz w chlebie (teraz graja wolniej - Tak chcę Cię przestać kochać), Ela czemu się nie wcielasz, List z poligonu, a z nowych "W pogotowiu", "Sterowany jest ten ¶wiat", "Uwierzyć w media", Wracaj, bo tak chcę - no i oczywi¶cie ponadczasowy numer "Kocham Cię jak Irlandię"!
Za co ich jeszcz cenię - za intelgentne teksty! Dlatego dla mnie czas oczekiwania na GN`R nie będzie czasem straconym. Byleby tylko Oddział nie zagrał "Horroru" (piosneczka o biedroneczce...)
PS Podobaj± mi się Wasze głosy - tolerancja i dobra zabawa! O to chodzi!!
«
Ostatnia zmiana: Maj 25, 2006, 10:13:19 wysłane przez mrpaul
»
Strony:
1
[
2
]
3
4
...
12