Maj 19, 2012, 08:56:57 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podaj±c nazwę użytkownika, hasło i długo¶ć sesji
Aktualno¶ci: Je¶li posiadasz konto e-mail na WWW.WP.PL (Wirtualna Polska) - zalecamy zmianę adresu e-mail na znajduj±cy się na innym serwerze. Serwery wp.pl nie przepuszczaj± e-maili z forum, prawdopodobnie spowodowane jest to przez zabezpieczenia antyspamowe portalu Wirtualna Polska.

Strony: [1] 2 3 Do dołu
  Drukuj  
Autor W±tek: New "Options" (Przeczytany 5380 razy)
0 użytkowników i 1 Go¶ć przegl±da ten w±tek.
¦piochu
Paradise City

Wiadomo¶ci: 694

« : Listopad 04, 2006, 09:30:29 »
0

Wiemy już że można się spodziewać You're Crazy, Down on the farm, Prostitute, If The World, Used to Love Her a także Perfect Crime, Nice Boys i Sway.

Wczoraj GNR naprawdę drugi raz w historii zagrało Down On The Farm. To jest dla mnei co¶ niesamowitego. Nie wyobrażam sobie zeby zespoł z 2002 roku był w stanie co¶ takiego zagrać, nawet wyj¶c z pomyslem takowym. Dziwi mnie bardzo fakt tego kawałka.... przeciez tak mało znanego.

Jestem też ciekawy chyba najbardziej je¶li zagraja Perfect Crime. Nie wiem czy Axl wytrzyma głosowo ten kawałek....

...don't you forget to put roses on my grave...

alas
Paradise City

Wiadomo¶ci: 619

« Odpowiedz #1 : Listopad 04, 2006, 09:43:31 »
0

teraz z wielk± niecierpliwoscia czekam az zagraj± reszte utworów z tej listy, Perfect Crime...faktycznie piosenka mocno zywiołowa, nie wiem jak on to zaspiewa, moze poprostu zmieni troszke aranzacje i tempo tego utoru chociaz totalnie nie wiem. Hmmm ciekawe czy do tej listy doj± nowe utworki tzn przez pewien czas chodziły "ploty"(?) ze civil war ma byc w 2007 roku no ale zobaczymy...

smakol
Go¶ć

« Odpowiedz #2 : Listopad 04, 2006, 10:17:32 »
0

Wiemy już że można się spodziewać You're Crazy, Down on the farm, Prostitute, If The World, Used to Love Her a także Perfect Crime, Nice Boys i Sway.

Wczoraj GNR naprawdę drugi raz w historii zagrało Down On The Farm. To jest dla mnei co¶ niesamowitego. Nie wyobrażam sobie zeby zespoł z 2002 roku był w stanie co¶ takiego zagrać, nawet wyj¶c z pomyslem takowym. Dziwi mnie bardzo fakt tego kawałka.... przeciez tak mało znanego.

Jestem też ciekawy chyba najbardziej je¶li zagraja Perfect Crime. Nie wiem czy Axl wytrzyma głosowo ten kawałek....
Perfect Crime--moze nie wytrzymac -za szybki kawalek--ale chcialbym uslyszec jak sie z nim zmierzy! w zasadzie kapela powinna dac rade bo to prosty numer ale glos Axl'a moze siasc---szacun jezeli mu sie uda Cheesy  

Malvado
Right Next Door To Hell

Wiadomo¶ci: 269

Scarface

« Odpowiedz #3 : Listopad 04, 2006, 10:18:27 »
0

ja czekam na if the world i prostitute bo tego jeszcze nigdy nie słyszeli¶my Smiley

Hubik
Zasłużeni
Street of dreams

Wiadomo¶ci: 11094

Edomaniak

« Odpowiedz #4 : Listopad 04, 2006, 10:36:17 »
0

ja czekam na if the world i prostitute bo tego jeszcze nigdy nie słyszeli¶my Smiley
Ja też bym z chęci± usłyszał te kawałki bo już mnie ciekawo¶ć zżera jak one brzmi±. Poza tym mnie już sam fakt cieszy, że Axl chce co¶ zmieniać w setli¶cie. Jak dla mnie jest to trochę za monotonne przez cał± trasę grać ci±gle te same kawałki co wieczór - z jedn±, dwiema zmianami.

Zqyx
attention seeker ;)
Redaktorzy
Madagascar

Wiadomo¶ci: 21807

" sonic reducer "

« Odpowiedz #5 : Listopad 04, 2006, 10:42:48 »
0

Bardzo mnie cieszy to Down on the farm i podobnie jak czę¶ć z Was czekam na Perfect Crime. Na nowe kawałki mogę jeszcze poczekać.Ważne,że co¶ się zmienia,widać,że do zespołu dotarł sygnał,że fani s± niezadowoleni. Pewnie niektórych utworów już się nie doczekamy,ale ważna jest sama zmiana.

Canis_Luna's  toxic twin brother !

"Życie jest cholernie zbyt krótkie,żeby w¶ciekać się na to,czego nie masz,ciesz się tym,co masz." - Ron Thal "

" Bo Rybnik chciał  "  Slither

http://polakpotrafi.pl/projekt/flaga-na-koncert !!!

Na forum istnieje opcja szukaj - http://gunsnroses.com.pl/forum/index.php?action=search

Hubik
Zasłużeni
Street of dreams

Edomaniak

« Odpowiedz #6 : Listopad 04, 2006, 10:58:46 »
0

Może pójd± dalej i więcej też będ± grać utworów z UYI?

Kamon
Welcome to the jungle
*

Wiadomo¶ci: 135

« Odpowiedz #7 : Listopad 04, 2006, 11:08:51 »
0

hmm jak dla mnie skoro zagrali Down on the Farm, to moze niedlugo zgodnie z zapowiedziami Richarda uslyszymy Civil War? No i mamy tytuly 2 nowych piosenek... ciekawe kiedy je uslyszymy Smiley

[img]http://media.godashboard.com/linkinpark/300x250-LP.gif\' border=\'0\' alt=\'grafika zapastowana przez użytkownika\' /]

Ahmet
Doc
Global Moderator
One In A Million

Wiadomo¶ci: 7111

I've got levitation

« Odpowiedz #8 : Listopad 04, 2006, 11:22:19 »
0

z*******e sie ciesze że zagrali Down On The Farm... to mój ulubiony utwór ze TSI... i oby tak dalej trzymali Cheesy Cheesy

DrDrei
Scraped

Wiadomo¶ci: 8531

one more step to go

« Odpowiedz #9 : Listopad 04, 2006, 12:03:06 »
0

down the farm-kocham ten kawalek, strasznie sie ciesze ze go zagrali, ciekawe czy Axl zrobil na koncu to slynne "beeeeeee": Cheesy

GUNS AND ROSES

la banda mas peligrosa del planeta

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

el_loko
One In A Million

Wiadomo¶ci: 5590

« Odpowiedz #10 : Listopad 04, 2006, 12:45:37 »
0

Jestem przekonany, że do końca USA tour usłyszymy wszystkie opcjonalne kawalki. Ale z Civil War chyba bedzie trzeba czekać na trase po Ameryce Płd.
A potem w europie...

rose84
One In A Million

Wiadomo¶ci: 5092

Prosacówna Zeppelinka

« Odpowiedz #11 : Listopad 04, 2006, 12:53:55 »
0

Fakt, że zespół zmienia co¶ w setli¶cie jest potwierdzeniem tego, że grupa nie chce spocz±ć na laurach i jeszcze czym¶ niebawem nas zaskoczy.
Co do utworów If The World i Prostitute...podobnie jak Was wszystkich, mnie również niesamowicie ciekawi jak one brzmi± Cheesy . Liczę na co¶ mocnego i rockowego.
Na Civil War moim zdaniem jeszcze sobie poczekamy...

Hubik
Zasłużeni
Street of dreams

Edomaniak

« Odpowiedz #12 : Listopad 04, 2006, 01:03:22 »
0

Na Civil War moim zdaniem jeszcze sobie poczekamy...
Oby do następnego roku w Polsce...  Wink  

Malvado
Right Next Door To Hell

Wiadomo¶ci: 269

Scarface

« Odpowiedz #13 : Listopad 04, 2006, 01:04:00 »
0

Ciekawy jestem dlaczego AXL wybrał akurat Perfect Crime, Down On The Farm a nie np. moim zdaniem ¶wietne Bad Obsession lub Don't Cry?

kokosz1981
Uploaderzy
Atittude

Wiadomo¶ci: 1042

« Odpowiedz #14 : Listopad 04, 2006, 02:41:17 »
0

Ciekawy jestem dlaczego AXL wybrał akurat Perfect Crime, Down On The Farm a nie np. moim zdaniem ¶wietne Bad Obsession lub Don't Cry?
Może dlatego, że 2 ostatnie s± mocno obcykane  cool  

R.I.P
1997.05.11 - 2007.11.17
1963-2008.05.07
"WHAT THE FUCK IS GOING ON"

2010-10-13 London O2 Arena - zaliczone

GNR - DVD: http://www.filesonic.com/folder/1721141
GNR - DVDRip1: http://www.filesonic.com/folder/25cc4ec9291329739

Strony: [1] 2 3 Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top