|
Wojo
|
 |
« : Czerwiec 17, 2006, 01:58:44 » |
0
|
Jaka piosenka wg Was została najlepiej zagrana na koncercie?
Żeby nie za¶miecać piszcie tylko jeden tytuł Dla mnie numerem jeden bezdyskusyjnie Nightrain
Czterech gitarzystów, basista, bębniarz, dwóch klawiszowców, wszyscy zaczęli biegać po scenie( oczywi¶cie oprócz tych trzech ostatnich), zrobili nieprawdopodobny kocioł na scenie!
No i chyba najlepiej za¶piewana piosenka przez Axla... Wydziora w NIghtrainie miał niesamowitego...!
|
|
|
|
|
|
do oficjalnego NTSowskieego Fan Clubu Ewy Farny należ±:  Wojo Mafi Gloomy Kurczak Slither Pyra Grzegorz, lat 19 The Wlo can't control the paranoia IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
|
|
ols
Nowicjusz
Wiadomo¶ci: 18
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 17, 2006, 02:18:14 » |
0
|
Najlepsze było The Blues Nightrain był super, ale widziałem lepsze wykonanie z tej samej trasy (na RiR?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pompon
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 17, 2006, 02:25:40 » |
0
|
nie mam najlepszej-przy każdej emocje były niesamowicie wielkie! Jednak od dzi¶ mam nowy ulubiony utwór Patience (dlaczego  ?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet
Doc
Global Moderator
One In A Million

I've got levitation
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 17, 2006, 02:28:16 » |
0
|
ja się zgadzam z Pomponem - cało¶ć genialna... choć YCBM fajnie wyszło... i Patience, jak zawsze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeoXX
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 17, 2006, 02:38:26 » |
0
|
Sweet Child of Mine Cały czas ¶piewam to sobie pod nosem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slasherr
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 17, 2006, 02:45:00 » |
0
|
 najbardziej wizualnie podobało mi sie Paradise City i Live And Let Die  a tak wogóle najlepsze było Naightrain - czekałem od urodzenia żeby usłyszeć t± piosenke na żywo "loaded like a freight train flyin like an areoplan feelin like a space jam ONE MORE TIME TONIGHT".... ¶wietne The Blues, przy nowych piosenkach publika mało ¶piewała jak ja sie wydzierałem to sie wszyscy jak na debila patrzyli, wyraz twarzy mieli tak jakby my¶leli "sk±d on to zna?" haha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mkamelg
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 17, 2006, 02:48:41 » |
0
|
Nieco zbyt ogólne pytanie  Wszystko było super ale jeżeli już miałbym wybierać to ograniczę się do wyboru z tych nowych kawałków. A więc, jak dla mnie... Chinese Democracy! Ale kop! Z tym intro, pirotechnik± (my¶lałem że mnie usmaż± te płomienie  ), rytm tego utworu na żywo... ten power z gło¶ników... the best jak dla mnie! A jednak musze to napisać (miał być podany tylko jeden utwór  ) - ze starych kawałków WTTJ - ze względu na to intro bo zacz±łem się obawiać czy wyjd± jak się przedłużało ale za chwilę czesanie po strunach i... już wiedziałem że będzie ekstra!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 17, 2006, 03:48:41 wysłane przez mkamelg »
|
|
|
|
|
|
Kempes
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 17, 2006, 02:49:53 » |
0
|
Truudno powiedzieć i na chłodno ocenić
patrzac na koncerty wczesniejsze , w szczególnosci Lizbona - najbardziej mi sie podobało Nightrain ze względu na to ze w tym kawałku mozna było idealnie usłyszec stary dobry ''skrzek'' w glosie...
ale obiektywnie przyznam ze w Warszawie duzo wiecej utworów bylo wykonanych ze star± iskr± i ciezko ocenic
głos na Live and Let Die i Nightrain
ps. Niesamowite wrażenie zrobiło na mnie IRS wtedy było raczej cicho wsród ludzi i ... w pełnej krasie zobaczyłem jaki to męcz±cy wokalnie utwór moze byc - poradził sobie z*******e
|
|
|
|
|
|
'' Nice Boys don't play Rock n' Roll ... ''
|
|
|
|
hex
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 17, 2006, 02:51:03 » |
0
|
Nightrain dla mnie było najlepsze...czemu nie Paradise City? bo ostatnie..  :D i wiazalo sie z koncem koncertu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Duff Dixieland
Welcome to the jungle
Wiadomo¶ci: 50
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 17, 2006, 03:08:39 » |
0
|
Live and let die. z cał± opraw± i ¶piewem publiczno¶ci. Jeszce miałem dużo siły ;-) ale ogólnie cały koncert genialny.
|
|
|
|
|
|
The hammer of the gods will drive our ships to new lands, To fight the horde, singing and crying: Valhalla, I am coming!
|
|
|
|
Sulfernus
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 17, 2006, 03:26:31 » |
0
|
Nightrain, a z nowych waham się między Madagascar'em a IRS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umwagew
Nowicjusz
Wiadomo¶ci: 4
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 17, 2006, 03:27:35 » |
0
|
Live and let die..... ale się darłam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CzarnaWdowa
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 17, 2006, 03:34:02 » |
0
|
Hmm przy każdej były inne emocje... WTTJ-wszyscy w dzikiej euforii, bo pocz±tek i to z zaskoczenia. Live and Let Die genialnie wyszło  Te efekty... nie no osobi¶cie boję się wł±czyć t± piosenkę bo w szale rado¶ci rozniosę pokój  November... połowy nie pamiętam, całe życie marzylam by uslyszec jak to spiewa...  My Mishelle-wybuch energii!!!!!! Wspaniale wyszło!!!! Z nowych to Axl najlepiej za¶piewał The Blues wg. mnie. A ze starych NR wyszedł mu identycznie jak za starych dobrych lat...  Dobra, co się będę ograniczac: WSZYSTKIE BYŁY ¦WIETNE!!!!!
|
|
|
|
|
|
Najbardziej Różowa z różowych.
|
|
|
|
rose84
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 17, 2006, 03:41:44 » |
0
|
Czekalam na Nightrain i nie zawiodłam się!!!  Axl przeszedł w tym utworze samego siebie i za¶piewał genialnie! Na równi z wykonaniem Nightrain podobało mi sie Paradise City  . Nie sposób wybrać miedzy tymi dwoma piosenkami...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KuZik
|