|
Witek
|
 |
« : Wrzesień 24, 2006, 10:23:16 » |
0
|
Wła¶nie jeste¶my po tranmisji tego koncertu. Jak się Wam podobał? Dla mnie tak aż do Better Axl brzmiał słabo i bez tego swojego głosu. Zbliżał się jakby do głosu z 2002 roku. W każdym razie potem było tylko lepiej. Do¶ć dobrze zostały zaprezentowane nowe piosenki. Chociaż najlepiej chyba wypadło My Michelle z Bachem, nie wiem czy Sebastian tak motywuje Axl'a do ¶piewania czy ta piosenka mu po prostu tak dobrze wychodzi. Wreszcie jaki¶ Madagascar w jako¶ci soundboardowej dostali¶my, szkoda jednak, że nie Budapeszt...
W każdym razie koncert oceniłbym jako ¶redni, już w tym roku słyszeli¶my lepsze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malvado
Right Next Door To Hell

Scarface
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 24, 2006, 10:31:58 » |
0
|
spoko koncert jednak po raz kolejny wtórno¶ć - te same piosenki. Jedyne co mnie cieszyło to Rocket Queen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wojtek
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 24, 2006, 10:48:08 » |
0
|
Ja dzi¶ dziękuje Bogu za internet:) koncert spoko, szczególnie podobało mi sie My Michale, Nigtrain, Madagascar . Żeby było tylko takich transmisji więcej.
|
|
|
|
|
|
KULT No Rose - No Fun (84 ofkorse) ADAM FUDALI na Prezydenta RP!!!!
|
|
|
|
DrDrei
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 24, 2006, 10:51:18 » |
0
|
wg mnie z*******y koncert, a zauwazyliscie ze Axl brode zgolil?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wojtek
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 24, 2006, 10:59:34 » |
0
|
No zgolił i jak dla mnie to lepiej jeszcze niech tylko włosy rozpusci rozprostuje zgada star± ekipe i bedzie super:) a tak na poważnie lepiej bez brody
|
|
|
|
|
|
KULT No Rose - No Fun (84 ofkorse) ADAM FUDALI na Prezydenta RP!!!!
|
|
|
Ahmet
Doc
Global Moderator
One In A Million

I've got levitation
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 24, 2006, 11:26:21 » |
0
|
no tak, brode zgolił i zaczyna znów ¶piewać jak 2k2... lepiej by znów zapu¶cił... siła w brodzie :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malvado
Right Next Door To Hell

Scarface
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 24, 2006, 11:34:18 » |
0
|
W sumie fakt  , trochę w niektórych kawałkach piszczał
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witek
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 24, 2006, 11:36:31 » |
0
|
no tak, brode zgolił i zaczyna znów ¶piewać jak 2k2... lepiej by znów zapu¶cił... siła w brodzie splash.gif Fakt, jeszcze pare koncertow i bluzy bedzie mial  A tak serio to hm mam nadzieję, że ten głos z Europejskiego tournee powróci jako¶ w większym natężeniu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DrDrei
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 24, 2006, 11:38:29 » |
0
|
wg mnie spiewal swietnie...pewnie ze czasem zapiszczy ale do tego powinnismy sie juz przyzwyczaic
poprzedni koncert live w necie ktory ogladalem to Rock in Rio i tam gorzej spiewal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witek
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 24, 2006, 11:41:08 » |
0
|
Nie do RIR Lisbon to w ogóle nic się nie da porównać... Ja po prostu uważam, że ¶piewał już lepiej w tym roku. Takie Rock Am Ring na przykład  A do piszczenia można z czasem przywykn±ć, od 5 lat to słyszymy w sumie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet
Doc
Global Moderator
One In A Million

I've got levitation
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 24, 2006, 11:41:09 » |
0
|
no tak, brode zgolił i zaczyna znów ¶piewać jak 2k2... lepiej by znów zapu¶cił... siła w brodzie splash.gif Fakt, jeszcze pare koncertow i bluzy bedzie mial  A tak serio to hm mam nadzieję, że ten głos z Europejskiego tournee powróci jako¶ w większym natężeniu i z bródk± a'la Shavo :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KFCBucket
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 24, 2006, 12:15:57 » |
0
|
Mi sie ta bródka podobała ... ![;]](http://gunsnroses.com.pl/forum/Smileys/ipb/krzywy.gif) Szkoda,ze zgolil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
el_loko
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 24, 2006, 12:35:41 » |
0
|
Jak teraz slucham materiału to naprawde zespół gra ZAJEBSCIE!! Nie żal mi, że Slash odszedl... A Axl dobrze spiewał, może nie genialnie ale na dobrym poziomie. Tylko jak zawsze fani GNR narzekaja  A w The Blues to ma idealny głos!! Ja teraz tylko czekam na Video z tego  No dalej dawac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KuZik
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 24, 2006, 12:41:43 » |
0
|
Ja slucham audio i mi siebardzo podoba, glos tez niczego sobie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boski_Krzychu
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 24, 2006, 12:54:58 » |
0
|
Nie żal mi, że Slash odszedl... Again and again, and again... Koncertu nie ogl±dałem bo dopiero wstałem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|